Home Stiri Andreea Marin, mărturisiri sincere despre iubire

Andreea Marin, mărturisiri sincere despre iubire

autor Negriu Elena
282 vizualizari

Andreea Marin a avut, până acum, o viață amoroasă tumultuoasă. A fost căsătorită de două ori și a avut numeroase relații, iar în urma fiecărei experiențe a suferit foarte mult. Însă, de fiecare dată a avut puterea să o ia de la capăt, iar din toate a învățat câte ceva important despre dragoste.

Aceasta a fost întrebată în cadrul unei emisiuni TV dacă există iubirea adevărată, iar răspunsul pe care l-a oferit este extrem de emoționant.

„Dacă cel de lângă tine, pe care îl iubești cum nu ai iubit vreodată, nu este în aceeași poveste cu tine, nu te agăța cu orice preț de acel om. Lasă-l să plece mai departe. Există oameni care vor trece prin viața ta și de acum înainte care au rostul de a aduce ceva, de a lăsa ceva în tine și de a pleca mai departe. Nu ține cu orice preț de ceea ce tu numești iubire. Poate că în oglindă nu se vede perfect. Înțelege că pentru o dragoste trebuie să fiți doi. Pur și simplu.

Pentru mine acela a fost un moment în care am conștientizat că trebuie să mă uit în oglindă și să mă întreb unde mai sunt eu în acea imagine. Mai exist și eu în oglindă… sau numai ceea ce vad zi de zi, întrebările mele, ce n-am făcut bine, ce ar trebui să fac mai mult ca această relație să meargă?

Generalizând, este vorba despre orice alt tip de relație. Uneori, poți să ai un frate pe care îl iubești cu tot sufletul tău… dar care nu are aceleași sentimente și are drumul lui în viață. Și alege să își îndrepte privirea de la tine, care i-ai fost alături 20 de ani, către alte zări. Trebuie să înțelegi lucrul ăsta…

Trebuie să lași lucrurile să meargă lin… dacă nu curg, este degeaba. Nu este o dramă dacă mergi mai departe și dacă deschizi ochii și ai curajul să vezi că există mai multe iubiri în viața aceasta. Diferite una de cealaltă…”, a spus Andreea Marin.

Sursa: anamariavasile.net

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies