HomeStiri Mondene Andreea Marin oferă detalii picante despre noua sa viaţă

Andreea Marin oferă detalii picante despre noua sa viaţă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 780 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Andreea-Marin-oferă-detalii-picante-despre-noua-sa-viaţă.jpg

Andreea Marin este acum un om nou. După divorţul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin şi-a schimbat stilul de viaţă. A slăbit foarte mult, se ocupă mai mult de corpul ei şi pare că şi-a propus să atingă fericirea supremă.

Andreea-Marin-oferă-detalii-picante-despre-noua-sa-viaţă

Întrebată dacă are pe cineva în viaţa ei, Andreea a răspuns în stilul caracteristic, că atunci când o să simtă, o să spună. Andreea Marin a ajuns să prefere discreţia, după ce şi-a expus mereu viaţa personala pe micile ecrane şi a avut de suferit.

Andreea Marin oferă detalii picante despre noua sa viaţă1

„Nu voi mai vorbi cu aceeași sinceritate ca până acum despre viaţa mea personală şi nu pentru că nu mai sunt un om sincer, ci pentru că m-am convins că discreţia în viaţa personală e mai degrabă binevenită decât transparenţa. Am împărtăşit de atâtea ori fericirea mea, am mărturisit-o cu deschidere, dar nu toţi oamenii văd asta cu ochi buni şi nu oricine întoarce energie pozitivă către tine. Pe de altă parte, nu întotdeauna când oferi dragoste, o şi primeşti la fel…

De aceea, am hotărât să ţin doar pentru mine ce voi trăi de acum înainte în plan personal. Nu am de gând să neg când e vorba de ceva evident, dar nici nu voi intra în detalii. E alegerea mea în acest moment, asumată cu maturitate în urma unor lecţii de viaţă trăite care îmi spun că e mai bine aşa”, a afirmat Andreea Marin pentru revista Life.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed