Andreea Marin, reacție după ce a născut Lavinia Pârva: „Ce e bun pentru mine poate fi bun și pentru tine!”

Share

După ce de curând Lavinia Pârva a adus pe lume primul său copil cu Ștefan Bănică Jr., fosta soție a artistului, Andreea Marin, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pe care mulți dintre fani l-au interpretat ca fiind un atac la adresa proaspetei mămici, cu toate că nu a dat nume.

În postarea de pe contul său de socializare, Andreea Marin a scris că nu se consideră o persoană perfectă și nu a avut niciodată o siluetă perfectă, ci s-a axat pe partea de sănătate, pentru a fi într-o formă cât mai bună.

Aceasta explică faptul că deși anumiți oameni apar la televizor nu trebuie să reprezinte un criteriu pentru inspirația celorlalți, ci dacă au un stil de viață sănătos și o atitudine adecvată, dacă ies in evidență prin fapte și nu vorbe, atunci merită să fie luați drept repere.

„Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastră în viață, pe termen lung”, a scris Andreea Marin.

Îndrăgita fostă prezentatoare TV mărturisește, în cadrul aceleiași postări, că este în permanență în căutarea unor metode pentru a duce o viață echilibrată, iar dacă acele metode se dovedesc a fi benefice, atunci le prezintă și fanilor săi…

„Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împărtășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine poate fi bun și pentru tine!”, a adăugat aceasta.

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news