Home Stiri Mondene Andreea Pirui, reacție după ce au apărut filmulețele compromițătoare cu Bianca de la „Puterea Dragostei”

Andreea Pirui, reacție după ce au apărut filmulețele compromițătoare cu Bianca de la „Puterea Dragostei”

autor Negriu Elena
2,5K views

S-a iscat un adevărat scandal în cadrul show-ului Puterea Dragostei după ce a ieșit la iveală faptul că Bianca Comănici a făcut videochat,

creându-se o mulțime de discuții în jurul acestui subiect, mai ales înainte ca ea să revină în emisiune.

Andreea Pirui a reacționat și ea după ce au fost făcute publice filmulețele compromițătoare cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Aceasta a făcut declarații din care se poate înțelege că îi aduce reproșuri lui Livian că ar fi părăsit-o pentru a fi cu Bianca.

Andreea Pirui a vorbit cu Livian, fostul iubit al Biancăi, explicându-i ce discută lumea pe grupuri cu privire la ei doi.

„Ai preferat-o pe Bianca! Și vezi ce s-a întâmplat?

Lumea zice pe grupuri că eu sunt fericită că tu te-ai certat cu Bianca și că de-aia m-am certat și eu cu Marius”, i-a spus Andreea Pirui lui Livian.

Livian și Andreea Pirui au fost împreună o scurtă perioadă, mai exact la începutul celui de-al doilea sezon al show-ului,

dar el a preferat să fie cu Bianca, cea cu care a și început ulterior o relație amoroasă.

Cu toate acestea, chiar înainte cu două săptămâni ca filmulețele compromițătoare cu Bianca să apară, Livian a decis să se despartă de ea.

În aceste circumstanțe, mulți fani ai emisiunii, dar și o parte dintre concurentele de la Puterea Dragostei sunt de părere că aceasta își dorește să formeze un cuplu cu Livian.

„Eu cred că dacă Livian face un gest, Pirui ar sări în brațele lui”, a declarat Andreea Oprică.

Andreea Pirui chiar i-a și spus lui Livian, mai în glumă, mai în serios, cum ar fi să fie împreună și la finalul show-ului, întrucât au fost și la începutul acestuia…

„Ar fi o fază: să fim împreună la început (n.r.: sezonul al doilea de la Puterea Dragostei) și la finalul sezonului”.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed