Andreea Tonciu, criticată dur de fiica lui Giani Kiriță! Care este motivul scandalului

Share

Fiica lui Giani Kiriță, Roxana, a criticat-o dur pe Andreea Tonciu,

iar motivul este că vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities ar fi copiat mai multe ținute ale unor celebrități din Statele Unite ale Americii.

Roxana Kiriță a acuzat-o pe Andreea Tonciu în mediul on-line că ținutele pe care le îmbracă sunt copiate, iar apoi a urmat un schimb de replici usturătoare între cele două.

Andreea Tonciu susține că în fiecare ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities dorește să prezinte ținute originale și inedite, care să o propulseze printre preferatele membrilor juriului.

Întrucât filmările pentru acest show sunt suspendate temporar,

Andreea Tonciu încarcă pe conturile sale de socializare fotografii cu diverse ținute sofisticate pe care le-a purtat de-a lungul timpului în cadrul emisiunii.

Una dintre postările sale recente a creat însă scandal în mediul virtual, Roxana Kiriță criticând-o că ținutele sale sunt copii ale unora purtate în urmă cum mai mult timp de către vedete de la Hollywood.

„Ce ziceți de această poză veche tare? Stați în casă”, a scris Andreea Tonciu la descrierea unei imagini în care purta una dintre ținutele controversate.

„Oamenii devin creativi de când cu statul ăsta în casă…”, a comentat ironic Roxana Kiriță, care a observat că ținuta respectivă semăna cu o rochie purtată de o actriță.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities i-a dat imediat o replică.

„Rochia aia nu avea mâneci și spatele era gol”, s-a apărat Andreea Tonciu.

Fanii au început să descopere și alte asemănări.

„Rochia și styling-ul sunt o copie Khloe Kardashian, purtată la petrecerea marele Gatsby (de ziua mamei ei)”, a scris un internaut.

„Dar și Khloe atunci a spus că s-a inspirat din ținuta Rihannei din 2014.

Atunci Rihanna a avut capă, iar Andreea Tonciu acum un blazer. Unde e originalitatea?”, a remarcat o altă persoană…

Sursa: stirimondenefanatik.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news