HomeStiri Andreea Tonciu, sărbătorită de vedete: „Am deja portbagajul plin de cadouri”

Andreea Tonciu, sărbătorită de vedete: „Am deja portbagajul plin de cadouri”

autor Negriu Elena
798 views 2 minute timp de citit

Andreea Tonciu împlinește 33 de ani pe data de 12 mai 2019, dar, întrucât ziua sa de naștere cade în weekend, iar peste tot localurile exclusiviste erau deja rezervate, aceasta și-a sărbătorit ziua în avans, pe 9 mai.

8

Petrecerea dată în cinstea sa a avut loc în incinta unui local de lux din București, iar printre invitați s-au numărat nume cunoscute din showbizul românesc, precum Adriana Bahmuțeanu, Laurette, Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu, Oana Roman, Alex Florescu și Mihai Mitoșeru, toți fiind prieteni apropiați ai Andreei Tonciu.

Aceștia s-au distrat la maximum și i-au oferit multe cadouri, făcând-o pe sărbătorită să se simtă cu adevărat fericită.

„Nu mi-am mai serbat ziua de foarte, foarte mult timp. Sunt extrem de fericită că am foarte multă lume lângă mine. Ziua mea este pe 12 mai, dar având în vedere că este în weekend, nu am găsit nicio sală liberă. Mă mai distrez şi duminică.

Am deja portbagajul plin de cadouri. Mie îmi plac florile foarte, foarte mult. Eu îmi cumpăr singură flori şi îmi pun în vază. Mama şi Reby (n.r.: Rebeca, fetița sa) sunt împreună acasă, Reby face nani la ora asta. Duminică o să petrecem alături de ea”, a declarat Andreea Tonciu.

„Mai am o surpriză. O să o vedeţi în premieră mai încolo. Nu pot să spun. E surpriză mare! E ceva frumos”, a dezvăluit soţul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu.

„La mulți ani, Niculescu Andreea!!! Îți doresc din suflet să fii sănătoasă, fericită și iubită și să ai o căsnicie minunată!!!! Și să mai facem nebunii împreună!!!”, i-a urat Adriana Bahmuțeanu Andreei Tonciu…

„Da, este ziua ei! Am venit la petrecerea asta minuntă care pare a fi o nuntă, un botez, sau ceva, dar eu nu mai înţeleg nimic”, a spus Bianca Drăguşanu despre petrecerea Andreei Tonciu, la care a fost invitată.

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed