HomeStiri Andrei Duban a răbufnit! Cu ce o amenință pe sora lui Ghiță de la „Survivor”! Nimeni nu se aștepta

Andrei Duban a răbufnit! Cu ce o amenință pe sora lui Ghiță de la „Survivor”! Nimeni nu se aștepta

autor Negriu Elena
1,1K views 3 minute timp de citit

Andrei Duban a luat atitudine deoarece Ramona, sora lui Ghiță de la Survivor România, a jignit-o dur pe Grațiela, soția lui.

Acesta este sătul de faptul că sora lui Ghiță o critică dur pe soția sa, fără să aibă motive justificate, astfel că a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni.

10

Andrei Duban are de gând să o dea în judecată pe Ramona, deoarece exagerează cu atacurile la adresa Grațielei.

Ramona susține că fratele ei este schimbat complet în urma întoarcerii sale din Republica Dominicană, locul unde au avut loc filmările de la Survivor România,

și dă vina pe Grațiela Duban pentru această schimbare radicală.

11

Ramona a făcut declarații incendiare în cadrul emisiunii FanArena.

„Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil”, a spus sora lui Ghiță.

Aceasta a continuat cu faptul că nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, între Ghiță și Grațiela, dar consideră că declarațiile făcute de soția lui Andrei Duban au fost nelalocul lor.

„Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate,

lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe adresele de socializare.

Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat. Ghiță nu știe ce a afirmat ea la plecare la adresa lui. (…)

Nu știu nici ce s-a întâmplat cu ei în competiție, dar dacă Grațiela l-a lăsat pe Ghiță să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune”, a mai spus Ramona.

Grațiela Duban îl lăudase foarte mult pe Ghiță și făcuse declarații cu subînțeles în privința preferințelor lui sexuale, lăsând loc de interpretări.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut.

Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el.

Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie.

Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice”, declarase Grațiela Duban în urmă cu o săptămână, la FanArena.

„Noi am avut o legătură frumoasă de prietenie. Din acest motiv, nu vreau să intru în polemici cu nimeni, vreau să îl respect pe el.

Atunci când el va veni în țară, va spune cum au stat lucrurile cu adevărat. Atât”, a mai spus Grațiela Duban luni seara.

Andrei Duban a fost extrem de deranjat când a auzit declarațiile Ramonei și a amenințat-o că o va da în judecată, spre surprinderea tuturor.

„Cred că se va alege cu un mic proces. Nu este normal ce spune doamna”, a spus Andrei Duban…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed