HomeStiri Mondene Anna Lesko: „Ce bust generos ai!”

Anna Lesko: „Ce bust generos ai!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Anna-Lesko-dans-incendiar-impreuna-cu-fiul-sau-3.jpg

Anna Lesko s-a făcut foarte ușor remarcată în mediul online. Datorită pozelor sale sexy și ipostazelor incendiare în care apare, aceasta reușește să atragă atenția asupra sa de fiecare dată. De curând, artista a reușit să îl includă și pe fiul său în scurtele sale filmulețe de pe TikTok.

Pe plajă și îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, Anna a început să danseze extrem de provocator, unduindu-și corpul așa cum doar ea știe. La scurt timp, fiul său i se alătură și încep să danseze împreună.

Anna Lesko, dans incendiar, împreună cu fiul său in Stiri Mondene

De câteva luni, cântăreața apare în ipostaze din ce în ce mai provocatoare în mediul online, iar fanii adoră acest lucru. Comentariile pe care le primește sunt, în mare parte, de apreciere, iar admiratorii nu se mai satură să o vadă pe Anna în ipostaze care mai de care mai sexy. „Ce bust generos ai!”, „Ești foarte frumoasă și băiețelul frumos să-ți trăiască!”, „Superbă și drăguță”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit.

Anna Lesko, dans incendiar, împreună cu fiul său in Stiri Mondene

Într-un interviu acordat celor de la OK! Magazine, cântăreața a vorbit despre cum se comportă ea într-o relație, dar și despre cum trebuie să fie bărbatul de lângă ea: „Eu sunt extrem de independentă. Fac totul singură, duc pe spezele mele o groază de lucruri. E foarte obositor aşa. Nu sunt uşor de digerat. Am reguli în casă stricte: ai desfăcut ceva, arunci ambalajul, să fie ordine, nu arunci hainele oriunde, nu te descalţi oriunde. La mine totul are locul lui. Şi în bucătărie gătesc curat. Pe de altă parte, dincolo de casă, eu nu sunt femeia care sufocă omul de lângă ea cu întrebări: «Ce faci?», «Unde eşti?». Mi se ofilesc urechile la discuţiile astea.

Anna Lesko, dans incendiar, împreună cu fiul său in Stiri Mondene

Iar ceea ce nu fac eu nu-mi place să mi se facă. Nu sunt uşor de suportat într-o relaţie. Iar dacă cel de lângă mine nu rezonează, lucrurile merg înainte pe nervii şi pe neuronii mei. Astfel încât ajung să cred că mai bine mă descurc singură, însă, da, e firesc să fie nevoie de o relaţie. Dar nu e foarte uşor cu mine. Deşi de-a lungul timpului am lăsat de la mine şi am zis că dacă nu e wow, măcar să fie ok. Şi tot nu a mers”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed