Anna Lesko face dezvaluiri cam prea fierbinti din dormitor

Share

Cântăreaţa Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase şi dezinvolte artiste prezente pe scenele din România.

Anna Lesko face dezvaluiri cam prea fierbinti din dormitor

Cu toate că atunci când îşi doreşte să se ţină departe de ochii presei face acest lucru cu uşurinţă, se pare că Anna Lesko ştie cum să atragă atenţia.

Cântăreaţa care provine din Republica Moldova a făcut o declaraţie care a uimit pe toată lumea, având în vedere că era vorba despre viaţa ei intimă.

„Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam (fiul său de trei ani) este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e ok. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva. (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a declarat Anna Lesko într-un interviu pentru A List Magazine.

Anna Lesko si fiul sau Adam

Anna Lesko şi fiul său, Adam

Anna Lesko a mai declarat că o incită foarte mult că are un iubit atrăgător şi, în loc să fie geloasă, ea devine mai focoasă în dormitor…

Anna Lesko face dezvaluiri cam prea fierbinti din dormitor 2

„Eu sunt posesivă, dar mă incită foarte mult faptul că fetele se uită la iubitul meu, pentru că el este foarte frumuşel şi merge aşa, ţanţoş. Lucrurile astea mă încarcă pentru momentele mele speciale cu el”, a mai spus cântăreaţa Anna Lesko în același interviu.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news