HomeStiri Mondene Nico despre Ștefan Bănică: „Îl iubesc foarte mult!”

Nico despre Ștefan Bănică: „Îl iubesc foarte mult!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 927 views
nico_main in Stiri Mondene

Nico îl cunoaște pe Ștefan Bănică de foarte mulți ani, însă momentul de neuitat pentru artistă a fost în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, unde ea era concurentă, iar el, prezentator.

nico_main

Artista și-a amintit ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii, la acea vreme, și a făcut câteva dezvăluiri despre Ștefan Bănică, declarând cât de emoționată s-a simțit când solistul a cuprins-o în brațe: Am avut cele mai mari emoții din viața mea. În afară de soțul meu, el a fost a doua persoană care m-a strâns în brațe. Eram atât de aproape de el! Wow! Parcă atunci îl văzusem pentru prima oară, parcă eram o fană înrăită, nu știam ce se întâmplă cu mine. Piesa se numea «Strânge-mă în brațe» și m-a strâns atât de mult! Îl iubesc foarte mult, este un om extraordinar de bun, un prieten adevărat, un artist excepțional. Un om care știe să-ți pună în valoare talentul, și mă refer aici la cei cu care colaborează”, a mărturisit Nico…

s560x316_nico_82761900

Nico a declarat că ar accepta oricând un duet cu Ștefan Bănică și ar pleca în turneu cu el: Da, mi-aș dori  un turneu împreună cu el. E un om foarte haios, râzi tot timpul cu el. Chiar vorbeam cu fetele. Este un om excepțional”, a adăugat aceasta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed