HomeStiri Mondene Antonia așteaptă al patrulea copil?

Antonia așteaptă al patrulea copil?

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Antonia-asteapta-al-patrulea-copil-1.jpg

Pe contul ei de Instagram, Antonia a decis să joace „În 2021, ar trebui să…”, iar ceea ce i-a picat i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Răspunsul aplicației a fost „să rămâi însărcinată”.

În prezent, artista are trei copii. Maya este primul ei copil, pe care îl are din fosta căsătorie, și, împreună cu Alex Velea, are doi băieți: Akim și Dominic. Artista este o mamă devotată și ar face orice pentru copiii ei, dar este și o artistă desăvârșită, cu milioane de fani în întreaga țară, și nu numai.

Antonia așteaptă al patrulea copil in Stiri Mondene

În urmă cu un an, iubita lui Alex Velea a acordat un interviu pentru cei de la exclusiv.ro și a vorbit despre cariera sa, fani, dar și cum se pregătește ea pentru un concert.

„De multe ori, după concert, dacă este în București, ei dorm și petrecem timp dimineața, iar dacă am concertul în alt oraș, ne vedem a doua zi. Încerc să mă întorc cu surprize pentru ei din locurile în care sunt plecată și să stau cu ei, să ne jucăm, să ne uităm la desene.

Antonia așteaptă al patrulea copil in Stiri Mondene

Nu prea pot să mă gândesc la nimic atunci, este multă adrenalină, sunt emoții (mai ales dacă este înainte de un concert). Înainte de concert, mă pregătesc și apoi petrec timp cu echipa mea și ne îndreptăm spre concert. După concert, fie pornim spre casă, fie merg la hotel și mă odihnesc.

Este mult de muncă, într-adevăr, dar fac ceea ce îmi place și sunt fericită și recunoscătoare pentru tot! Sunt concerte pentru care mă pregătesc singură, mă machiez, îmi pregătesc ținuta, mai ales dacă sunt în alt oraș și nu pot călători cu toată echipa mea de beauty și styling. În rest, repet, atunci când sunt în București și ne pregătim, petrec timp în studio pentru muzică nouă, discut cu coregraful meu despre schimbări în show-ul de dans, cu directorul muzical pentru update de show etc. Dar este frumos! E o agitație plăcută!

Mă inspiră tot ce văd în jurul meu: fanii mei, sugestiile lor, Alexandru mă susține și mă sfătuiește mereu”, a spus artista în cadrul interviului…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed