Iată câte soții a avut Ilie Năstase! Numărul cuceririlor este impresionant

Share

Nu doar în tenis s-a făcut remarcat, ci și în ceea ce privește capitolul sentimental a făcut performanță. Ilie Năstase se poate lăuda cu o listă lungă de femei cucerite care se pare că sunt, nu mai mult, nu mai puțin, de 2.500, potrivit celor de la fanatik.ro.

În cazul în care actuala lui soție, Ioana Năstase, va decide să rupă orice legătură pe care o are cu el, Ilie nu are de ce să își facă griji, deoarece poate găsi pe altcineva extrem de repede.

La cei 74 de ani, Ilie Năstase a avut cinci căsnicii și mult mai multe relații. Prima femeie care l-a convins pe fostul sportiv să ajungă în fața altarului a fost un model belgian pe nume Dominique Grazia. Bărbatul, în ciuda faptului că era îndrăgostit până peste cap de ea, nu a reușit să o țină aproape toată viața, așa cum i-a promis. După doar zece zile de la nuntă, cei doi au decis să divorțeze, dar au trebuit să îi ureze „bun-venit” pe lume copilului lor.

Adelaide Alexandra King a fost următoarea femeie din viața sa, alături de care a înfiat și doi copii: Charlotte și Nicholas. Aceștia au fost căsătoriți din 1984 până în 2002. În schimb, doi ani mai târziu, punea un inel pe mâna Amaliei Teodorescu, femeia care i-a mai dăruit doi copii: pe Emma Alexandra și pe Alessia.

Divorțul lor a ținut primele pagini pentru o lungă perioadă, din cauza acuzațiilor pe care fiecare dintre ei le-a făcut la adresa celuilalt. Cu toate acestea, cei doi foști soți au rămas în relații foarte bune, de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Apoi, a urmat cel mai mediatizat divorț dintre toate, cel de Brigitte Sfăt. Aceasta a fost cea mai tumultuoasă căsnicie pe care a avut-o Ilie Năstase, care s-a finalizat cu un divorț de care toată lumea a auzit. În ciuda faptului că mariajul lor a durat doar cinci ani, aceștia s-au certat și s-au despărțit de nenumărate ori, încât multă lume nici nu mai era surprinsă când anunțau o nouă pauză.

În prezent, Ilie Năstase este însurat cu Ioana, care, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a sunat la poliție, spunând că soțul ei a bătut-o…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news