HomeStiri Mondene Antonia, cu formele la vedere. Iată ce detaliu intim s-a putut observa!

Antonia, cu formele la vedere. Iată ce detaliu intim s-a putut observa!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Antonia-cu-formele-la-vedere.-Iata-ce-detaliu-intim-s-a-putut-observa-1.jpeg

Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, ba chiar din întreaga lume, atrăgând privirile tuturor bărbaților și prin felul în care arată, nu doar prin talentul său artistic.

Antonia, cu formele la vedere. Iata ce detaliu intim s-a putut observa! - 1 in Stiri Mondene

De fiecare dată când apare la evenimente, emisiuni sau când postează fotografii pe conturile sale de socializare, fanii săi sunt uimiți de ținutele ei care îi pun în evidență formele sexy și primește o mulțime de aprecieri și comentarii prin care este complimentată.

Antonia a moștenit frumusețea de la mama sa, dar, pe lângă acest fapt, acordă multă atenție sănătății și modului în care arată. Pentru a avea mereu o condiție fizică de invidiat, artista merge cu regularitate la sala de fitness.

Recent, aceasta a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram ce i-a lăsat muți de admirație pe toți cei care o urmăresc.

Antonia, cu formele la vedere. Iata ce detaliu intim s-a putut observa! - 2 in Stiri Mondene

Artista s-a înfățișat în fotografia respectivă la sala de fitness într-o ținută sport neagră extrem de mulată, care îi pune în evidență posteriorul bombat, spre deliciul bărbaților, care nu au contenit în a își exprima încântarea.

Frumoasa cântăreață are o căsnicie de succes cu Alex Velea, dar, pentru a decurge totul minunat, aceștia fac anumite compromisuri. De curând, aceasta a dezvăluit care este unul dintre ele.

Încă de când au început să formeze un cuplu, toată lumea a observat diferența de înălțime dintre Alex Velea și Antonia, întrucât el are 1,70 m, iar ea, 1,78 m. Cu toate că ei nu sunt deranjați de acest lucru, pentru a nu mai alimenta glumele spuse pe seama lor, au decis să își aleagă cu grijă încălțămintea.

Astfel, ori de câte ori pozează împreună sau se afișează în cuplu, Antonia poartă încălțăminte cu talpă plată, cât mai subțire sau cu toc extrem de mic, iar Alex Velea optează pentru încălțăminte cu talpă cât se poate de groasă. În acest mod, diferența de înălțime dintre ei se diminuează și nu mai iese atât de mult în evidență faptul că Antonia este mai înaltă.

O altă modalitate prin care cei doi reușesc să creeze iluzia că au statura apropiată o reprezintă felul în care își stilizează părul: Antonia se coafează fără ca părul ei să aibă prea mult volum, iar Alex Velea apare cu freză înaltă, tip creastă…

„Dacă sufeream din cauza acestei diferențe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, a declarat Antonia, potrivit libertatea.ro.

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed