HomeStiri Mondene Antonia, noi detalii despre divorțul de Vincenzo

Antonia, noi detalii despre divorțul de Vincenzo

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Antonia.jpg

Antonia Iacobescu a oferit detalii noi în legătură cu divorțul de Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale, Maya Rosaria. Mai exact, divorțul este la un pas de a fi încheiat.

Frumoasa cântăreață a declarat în ce circumstanțe se desfășoară și de ce a durat atât de mult, dar și faptul că nu dorește sub nicio formă să renunțe, cu atât mai mult cu cât își iubește enorm fetița și dorește să o aducă aici, în România.

„Nu înţelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las, pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată”, a spus Antonia…

Aceasta a adăugat și informații noi cu privire la acheta socială și la procedurile care urmează a fi făcute, dar și la situația celor doi băieței pe care îi are cu Alex Velea: „Cei cu ancheta socială trebuie să meargă la ei acasă, în Italia, să verifice, să vadă condiţiile de acolo. Şi tot ne blocăm, pentru că la noi acasă au fost însă la ei, nu. E ultimul pas. Au făcut cei din România anchetă socială la noi şi acum ar trebui să facă cei de acolo anchetă la ei acasă. Eu am doi avocaţi, unul aici şi unul acolo. (…) O să le facem. Problema e că ei nu sunt trecuţi pe numele lui Alex din cauză că nu sunt divorţată încă. Şi trebuie să schimbăm numele lor de familie. Ei se numesc în acte Castellano. Şi, altă problemă, dacă vă vine să credeţi, nu putem pleca şi noi într-o vacanţă cu ei în afara ţării. Dar asta se va rezolva mai repede”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed