HomeStiri Mondene Antonia, vinovată pentru lipsa de ascensiune a carierei lui Velea?

Antonia, vinovată pentru lipsa de ascensiune a carierei lui Velea?

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Antonia-vinovata-pentru-lipsa-de-ascensiune-a-carierei-lui-Velea-3.jpg

Recent, Alex Velea a fost invitat în cadrul unui podcast. Acesta a mărturisit că are anumite nemulțumiri legate de cariera sa, spunând că, deși are foarte mulți fani și petrece multe ore în studio, lucrurile nu merg așa cum și-ar dori.

Antonia vinovată pentru lipsa de ascensiune a carierei lui Velea in Stiri Mondene

„De când m-am combinat cu nevastă-mea și mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea, (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după «Din vina ta», nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţin cu «Defectul tău sunt eu», chiar înainte să se nască Domi am lansat-o, cred că în noiembrie 2014.

De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul «Din vina ta», au bubuit-o, după care au zis: «Ce sens mai are să mai scoţi o piesă?», păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum, ca artist, să scot doar o piesă”, a mărturisit cântărețul în cadrul podcast-ului.

Antonia vinovată pentru lipsa de ascensiune a carierei lui Velea in Stiri Mondene

Cu toate acestea, artistul are și un motiv de bucurie. Anul acesta vrea ca el și Antonia să își unească destinele, după ce a așteptat mulți ani pentru ca mama copiilor săi să poată divorța de fostul soț. „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică, maximum”, a spus Alex Velea, în cadrul emisiunii XNS.

Antonia vinovată pentru lipsa de ascensiune a carierei lui Velea in Stiri Mondene

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproximativ opt ani. Aceștia și-au început relația imediat după divorțul artistului și, de atunci, foarte multe persoane o acuză pe Antonia că l-ar fi despărțit pe iubitul său de fosta soție. Aceștia au negat de fiecare dată acuzațiile și s-au concentrat asupra familiei pe care au construit-o…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed