HomeStiri Mondene Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

Răzvan Fodor va fi implicat într-un nou proiect de televiziune. Acesta îi va lua locul Ginei Pistol deoarece vedeta urmează să nască, intrând, automat, în concediu post-natal. Așadar, emisiunea Chefi la cuțite va avea un nou prezentator, după ce Speak a devenit ajutorul Ginei sezonul acesta.

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

Răzvan Fodor mai este implicat într-un proiect televizat. Începând cu data de 5 martie, acesta va prezenta emisiunea Burlacul, unde Andi, fosta ispită de la Insula Iubirii, va încerca să își găsească aleasa. De curând, au început să circule mai multe zvonuri legate de sezonul al zecelea din Chefi la cuțite.

Cum Gina Pistol va dispărea pentru o vreme de pe micile ecrane, cineva trebuia să îi ia locul, iar Răzvan Fodor pare să fi fost persoana potrivită. Cu toate acestea, nici el și nici trustul Antena 1 nu au confirmat nimic până acum.

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

Recent, actorul a acordat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre emisiunea Burlacul, dar și despre relațiile de prietenie pe care le-a construit cu ajutorul emisiunii Asia Express, unde a și câștigat marele premiu.

„Din start, sunt două lucruri total diferite. În «Asia» am fost concurent, mi-am asumat participarea, mi-am arătat slăbiciunile, frustrările, emoțiile, toate lucrurile care dau culoare acelui tip de reality show. La «Burlacul» am fost un prezentator care a încercat să ghideze 15 fete și un burlac spre ceea ce noi, ăștia căsătoriți, numim «ultimul drum».

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

Sunt în relații foarte bune cu toată lumea. Aș putea să spun, cu tot showbizul. Eu nu mă cert cu oameni, nu sunt orgolios, nu supăr pe nimeni, dar nici să mă calci pe coadă nu stau. Cât despre Sorin, ce să zic, îl simt ca pe un frate mai mare. E normal să legi relații cu echipa, când muncești aproape două luni într-o țară străină și ești cantonat acolo. Cât despre burlac, am stat cu el în casă. Mai mult de atât, eram înștiințat de fiecare mișcare pe care o făcea la date-uri, deci da, am legat o relație.

Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăție”, a spus Fodor pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed