HomeStiri Mondene Anul acesta, Andreea Bălan nu va face bradul. Iată care este motivul

Anul acesta, Andreea Bălan nu va face bradul. Iată care este motivul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Anul-acesta-Andreea-Balan-nu-va-face-bradul.-Iata-care-este-motivul2 in Stiri Mondene

Se pare că, în acest an, Andreea Bălan nu dorește să facă un brad mare, chiar dacă iubește iarna și spiritul Crăciunului.

Anul-acesta-Andreea-Balan-nu-va-face-bradul.-Iata-care-este-motivul2 in Stiri Mondene

Deși are o casă imensă unde ar putea intra nenumărați brazi imenși, Andreea Bălan a decis ca în acest an să facă un brad mic.

Motivul pentru care vedeta nu își mai dorește un brad imens este strâns legat de fetița ei, Ella. Micuța a început să tragă de multe obiecte din casă, iar pentru siguranța ei, Andreea a decis să renunțe la pomul de Crăciun.

„Anul acesta nu o să facem un brad mare. Ella a început să tragă de toate lucrurile din casă şi trebuie să fim atenţi mai tot timpul la ea. O să facem un brad mic, undeva suspendat, unde cea mică să nu ajungă. Nu vreau ca bradul să cadă peste ea”, a povestit Andreea Bălan.

De când a devenit mămică, Andreea Bălan este mult mai fericită și încearcă să se împartă, în permanență, între carieră și familie. Din dragoste pentru micuța Ella, Andreea Bălan și George Burcea sunt dispuși să facă zilnic compromisuri, doar de dragul și pentru binele ei…

Andreea Bălan a devenit mama superbei Ella Maya în data de 9 octombrie 2016.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed