Home Stiri Mama Elenei Gheorghe a vorbit despre copilăria artistei

Mama Elenei Gheorghe a vorbit despre copilăria artistei

autor Elena Yvette
1k views 1 minute timp de citit

În cadrul unei emisiuni TV, mama Elenei Gheorghe a vorbit despre copilăria vedetei. Aceste detalii nu au mai ieșit la iveală până acest moment, artista ținând ascunse cele mai multe momente din frumoasa ei copilărie.

Se pare că Elena Gheorghe nu a fost un copil prea cuminte, mama sa amuzându-se copios în timp ce povestea pățaniile vedetei. Totuși, din cauza neatenției, Elena Gheorghe a fost foarte aproape de a-și pierde fratele…

„Elena era mai «băieţoaică» atunci când era mică, dar un copil extraordinar de bun. Mereu mă ajuta când era mică, dar a fost certată pentru că nu a avut grijă de fratele ei. Se jucau toţi trei şi la un moment dat nu îl mai găseam pe Costin. Mă mai ajutau vecinii să am grijă de ei, cât şi soţul meu, care mă ajută şi astăzi. Am încercat să le dau o educaţie frumoasă. I-a plăcut foarte mult să îmi ia pantofii. Ştiam că va veni ziua când o sa fim toţi împreună şi i-am dat numele fiicei mele, Elena, pentru că aşa o chema pe soacra mea. Elena a fost mai apropiată de soacra mea, pentru că primele cântece au fost machedoneşti, au fost făcute la îndemnul bunicii sale”, a povestit mama Elenei Gheorghe în cadrul unei emisiuni TV.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies