HomeStiri Mondene Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Aroganta-de-milioane-de-euro-a-lui-Ion-Tiriac.-Nu-o-sa-iti-vina-sa-crezi-ce-a-facut-3.jpg

Deoarece este miliardar, Ion Țiriac își permite să își facă toate poftele, ba chiar să uite de ele. Mai exact, omul de afaceri a uitat doi bolizi de lux într-un garaj, după ce a plătit o întreagă avere pentru ei.

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut! in Stiri Mondene

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva vreme, Ion Țiriac a povestit cum a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Germania, timp de un deceniu. „Eram la Monte Carlo, la Formula 1, unde discutam cu Stefano Casiraghi, soțul lui Caroline de Monaco. Ferrari ieșise cu faimosul model F40. Cumpărasem un exemplar, iar el îmi spune că și l-a vândut pe al lui cu 1,2 milioane de dolari. Eu i-am zis că nu-l dau pe-al meu, ba chiar îmi mai iau unul, ceea ce am și făcut după vreo două luni.

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut! in Stiri Mondene

Și pentru că nu aveam unde să le țin, mai ales că în țară am venit o singură zi în perioada 1980-1990, le-am dus într-un garaj la München. După vreo zece ani, mă sună ăia: «Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?». Uitasem de ele! Eu am avut treabă toată viața mea, domnule, înțelegeți? De dimineața până seara ca jucător, mai rău ca antrenor și mai rău ca manager.

Vă dați seama că, după zece ani, ținând o mașină într-un garaj, automat trebuie să îi dai motorul jos, să începi să îl refaci, și le-am vândut într-o clipită cam cu jumătate din banii pe care îi dădusem pe ele”, a povestit miliardarul în cadrul interviului.

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut! in Stiri Mondene

Deși în prezent acesta deține 400 de mașini, se pare că primul lui autoturism a fost o Škoda Octavia, dezvoltând, ulterior, pasiunea pentru mașinile de lux. „O Škoda Octavia. Chiar în ziua în care mi-am cumpărat-o, poarta Institutului de Cultură și Educație Fizică, actualul ANEFS, s-a închis exact peste portiera mea din dreapta. Omul de la intrare m-a salutat și a uitat de poartă. N-am putut să mă sinucid, dar am fost pe aproape. Înainte avusesem o motocicletă. Asta se întâmpla pe la începutul anilor ’60”, a spus afaceristul, pentru cei de la Gazeta Sporturilor

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed