HomeStiri Mondene Aurelian Temișan, despre secretul căsniciei cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan, despre secretul căsniciei cu Monica Davidescu

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 922 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Aurelian-Temisan-despre-secretul-casniciei-cu-Monica-Davidescu.jpeg

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase și durabile cupluri din showbiz. Aceștia sunt împreună de 24 de ani.

Aurelian Temisan, despre secretul casniciei cu Monica Davidescu in Stiri Mondene

Datorită faptului că au o căsnicie de succes, multă lume a dorit să afle care este secretul acestora. Aurelian Temișan a oferit de curând un interviu pentru Antena Stars, unde a povestit despre soția sa și cum reușesc să se înțeleagă de atât de mulți ani.

„Interesant… Dacă îi numeri şi tot durează ceva timp. Au trecut cam repede. Au trecut frumos, cu greutăţile lor, că am trecut şi noi prin atâtea, cu pierderi de membrii de familie… Faptul că suntem în continuare pe baricade şi că suntem umăr la umăr, asta înseamnă că muncim împreună şi că rezultatele nu fac decât să ne ţină şi să ţinem scutul cât mai sus.

Fiind întrebat dacă au devenit mai puternici, mai uniți odată ce au devenit părinți, Temișan a dat următorul răspuns:

„Te schimbă foarte mult această titulatură. Te schimbă şi mai mult decât atât, te întărește. Sigur că atunci când îţi spune cineva că e minunat să ai un copil, îl crezi, teoretic, dar până nu ţi se întâmplă, ai o reținere. Se schimbă tot sistemul de valori. Vin pe prim-plan lucruri pe care nu le credeai urcate pe prim-plan şi asta e minunat, pentru că îţi dă o forţă.”

Artistul a vorbit și despre ceea ce îi place și îl deranjează la Monica Davidescu, dar a oferit detalii și în legătură cu felul în care se completează reciproc…

„Îmi place şi, în acelaşi timp, mă deranjează la ea faptul că e foarte, foarte înfiptă în tot ceea ce face. Este împământenită foarte mult şi, în ziua de azi, când superficialul a luat locul realismului, e un defect, nu mai e o calitate. Mi-a plăcut întotdeauna că a fost o tipă foarte serioasă şi foarte sigură pe ceea ce a spus ea despre ce urmează să facă. Ce şi-a propus a făcut şi sper ca în continuare să rămână aşa cum am cunoscut-o. Iar eu cu aerele mele de Geamăn, cred că vin în completarea a ceea ce e ea, atât de telurică”, a declarat Aurelian Temişan.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed