HomeStiri Mondene Aylin Cadîr: „Sunt destul de relaxată pentru că am oameni pe care mă pot baza și care au grijă de Pavel”

Aylin Cadîr: „Sunt destul de relaxată pentru că am oameni pe care mă pot baza și care au grijă de Pavel”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 802 views
Aylin-Cadîr in Stiri Mondene

După ce în luna septembrie a anului trecut, actrița Aylin Cadîr a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos, pe nume Pavel, se pare că tânăra mămică a început repede o dietă ca să scape de kilogramele acumulate pe durata sarcinii, cu toate că nu s-a îngrășat foarte mult. 

Aylin-Cadîr

Astăzi, după șase luni de la naștere, se pare că Aylin a reușit să slăbească, deși nu este total mulțumită de rezultatele obținute.

„Nu mi-am revenit foarte repede. A fost un proces îndelungat, nu am fost una dintre mămicile care au scăpat de 20 kg după ce am născut. Eu sunt încă în procesul de a-mi revenit, dar sunt din ce în ce mai bine. Lucrez cu un profesionist pe refacere post-natală, cu exerciții anume create pentru mămici și este foarte bine, mă simt foarte bine. Alerg, fac sport”, a declarat Aylin într-un interviu acordat unei reviste locale.

„Nu am fost o gravidă foarte activă ca să fiu sinceră. Am vrut să fiu sigură că totul va merge bine și atunci am fost foarte precaută. Dacă voi mai rămâne gravidă, o să fac sport și în timpul sarcinii viitoare. Nu vreau să rămân chiar imediat, aștept întâi să-mi revin”, a continuat actrița.

Deși în timpul sarcinii a stat departe de scenă, imediat după ce a născut, la aproximativ o lună, a revenit pe scenă, încercând să recupereze tot timpul pierdut, în timp ce micuțul Pavel rămânea acasă în grija bunicii sale.

„Sunt destul de relaxată pentru că am oameni pe care mă pot baza și care au grijă de el. Mama-soacră e tot timpul cu el și este și ea doctor pediatru și dacă îl las cu ea nu am nicio grijă, mă duc liniștită la treabă. M-am întors la muncă, ca să zic așa, de când avea el o lună. Atât avea Pavel când m-am întors la teatru și joc, acum am intrat într-un spectacol nou, am început să lucrez și cu trupa, am revenit imediat”, a mai relatat artista.

IMG_6073

Sursa photo: marieclaire.ro; tonica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed