Home Stiri Bianca Drăgușanu, făcută praf de noua „iubită” a lui Alex Bodi! „După atâtea operații estetice încă…”

Bianca Drăgușanu, făcută praf de noua „iubită” a lui Alex Bodi! „După atâtea operații estetice încă…”

autor Negriu Elena
629 vizualizari

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț în urmă cu circa o lună, dar omul de afaceri încă ar încerca să o determine să se întoarcă la el, deși,

conform apropiaților fostului cuplu, afaceristul ar fi deja implicat într-o relație cu Daria Radionova, deși nu niciunul nu a recunoscut oficial.

2

Se pare că Bianca Drăgușanu ar fi dispusă să se împace cu Alex Bodi, însă i-a impus acestuia niște condiții,

iar printre ele se află faptul că dorește să poarte o discuție cu afacerista de origine rusă care este stabilită în Londra.

3

„Alex are un soi de relație cu rusoaica. Practic, Daria este tot timpul în preajma lui Bodi acum, zi și noapte.

Se folosește de orice tertip ca să fie cu el. Bianca știe acest lucru și este extrem de geloasă.

I-a spus soțului ei că dacă vrea să se mai împace cu ea, trebuie să facă anumite lucruri.

În primul rând, să i-o dea la telefon pe Daria, pentru că ele au niște lucruri de împărțit”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăgușanu și al lui Alex Bodi pentru impact.ro.

Daria Radionova a reacționat extrem de urât la adresa Biancăi Drăgușanu, pe care a jignit-o prin intermediul contului său de Instagram.

Fanii i-au adresat tot felul de întrebări legate de Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, moment în care rusoaica a răbufnit.

„Am fost calmă până la un moment. Mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să vă spun că nu doresc să iau parte la acest circ.

Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca ea însăși.

Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații estetice încă mai este nesigură pe ea.

Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul divorțului lor, așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Clovn patetic și gelos!”, este mesajul pe care l-a scris Daria Radionova.

Alex Bodi nu a acceptat ca cele două să vorbească una cu cealaltă, potrivit unor surse, ceea ce a enervat-o foarte tare pe Bianca Drăgușanu.

„Ce faci acum? O protejezi? Ea mă jignește, iar tu ții cu ea? Să știi că îi rup capul dacă o prind. Să îi transmiți și ei. Ea știe ce îmi spui tu mie?

Știe că mă vrei înapoi? Că îmi spui că mă iubești și că îți e dor de mine? Lasă că îi spun eu dacă nu știe”, este mesajul pe care i-ar fi spus Bianca Drăguşanu lui Alex Bodi…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies