Home Stiri Bianca Drăgușanu, pusă la zid de Gabi Bădălău: „Nu înseamnă nimic”

Bianca Drăgușanu, pusă la zid de Gabi Bădălău: „Nu înseamnă nimic”

autor Buinoschi Andreea
146 vizualizari

Bianca Drăgușanu face ce face și tot la despărțire ajunge. Aceasta se pare că a avut ghinion și în ceea ce privește relația cu Gabi Bădălău. Cele două persoane publice nu mai formează un cuplu și au început, din nou, să se atace subtil în mediul online.

Relația lor pare să fi început în luna decembrie a anului trecut, în preajma Crăciunului. Imediat după aceea, cei doi iubiți au plecat în Dubai, după care s-au distrat, preț de o săptămână, în luxosul Maldive. Nu a durat mult de când s-au întors și relația lor s-a destrămat.

Acum, Gabi Bădălău a decis să ia atitudine și să-i adreseze Biancăi mai multe cuvinte usturătoare. „O iubire pe care ești nevoit să o păzești nu înseamnă nimic”, a scris afaceristul pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, nu se știe din ce motiv a ales să șteargă postarea la scurt timp după ce o publicase.

În urmă cu doar câteva săptămâni, persoane din anturajul celor doi vorbeau despre motivele care ar fi dus la despărțire. Conform apropiaților fostului cuplu, pretențiile pe care Bianca le avea de la Bădălău erau extrem de mari și, pentru a le satisface, acesta trebuie să scoată din buzunar zeci de mii de euro.

„Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costistoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit”, au spus prietenii celor doi, conform cancan.ro.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a vorbit public despre cele întâmplate, preferând să se joace de-a șoarecele și pisica ori de câte ori au ocazia.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies