Home Stiri Mondene Bianca Drăgușanu se confruntă cu căderea părului după naștere. Aceasta va apela din nou la bisturiu

Bianca Drăgușanu se confruntă cu căderea părului după naștere. Aceasta va apela din nou la bisturiu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 970 views
bianca-dragusanu-se-confrunta-cu-caderea-parului-dupa-nastere-aceasta-va-apela-din-nou-la-bisturiu

Bianca Drăgușanu se confruntă, de când și-a adus fetița pe lume, cu căderea părului care pare că nu mai poate fi stopată. Vedeta s-a decis să apeleze la o metodă drastică pentru a nu-și pierde tot părul.

Bianca Drăgușanu se confruntă cu căderea părului după naștere. Aceasta va apela din nou la bisturiu

Soția lui Victor Slav se confruntă cu una dintre problemele pe care multe mame le au după aducerea pe lume a unui copil. Biancăi Drăgușanu îi cade părul într-un mod agresiv și nu mai știe ce să facă pentru a-l stopa. A apelat deja la numeroase tratamente și suplimente care au costat-o ceva bani, dar nimic nu pare să dea rezultate. Ba mai mult, se pare că vedeta a apelat și la un dermatolog, care nu a reușit, din păcate, să-i rezolve problema.

Acesta pare să fie motivul pentru care Bianca Drăgușanu a apelat în ultima perioadă la peruci. Ea încearcă să nu-și mai coafeze părul pentru a nu accelera procesul de cădere care este deja accentuat. În orice caz, aceasta pare că a găsit soluția pentru această problemă, cu toate că nu este deloc una la îndemâna tuturor.

Vedeta va apela la ajutorul esteticianului, cu care a vorbit deja și a stabilit detaliile intervențiile chirurgicale. „Terapia vampir” se numește procedura la care Bianca Drăgușanu ar urma să apeleze, care se realizează prin extragerea sângelui de la nivelul scalpului. Acesta va fi îmbogățit atât cu oxigen, cât și cu nutrienți și va fi reintrodus la loc…

„Am înțeles că această cădere a părului are legătură cu sarcina și refacerea organismului după sarcină. Aflată în pană de idei și soluții, l-am rugat pe medicul Călin Doboș să mă ajute, așa că voi încerca și asta. În urma acestui procedeu ar trebui ca circulația de la nivelul scalpului să-și revină și căderea părului să înceteze și să înceapă regenerarea lui”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed