Home Stiri Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor ajunge în fața altarului: „Da, mă mărit!”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor ajunge în fața altarului: „Da, mă mărit!”

autor Buinoschi Andreea
142 vizualizari

Veste mare pentru fanii Biancăi Drăgușanu! Blondina a confirmat că va ajunge în fața altarului, alături de Gabi Bădălău. După vacanțele de la munte, Dubai și Maldive, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și vor neapărat să își unească destinele.

Ieri, fosta soție a lui Alex Bodi a fost invitată în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre cele mai recente evenimente din viața sa, dar și despre planurile de viitor pe care le are. Aceasta a spus că, în momentul de față, este cum nu se poate mai fericită și că nu va mai dura mult până când va îmbrăca rochia de mireasă.

„În momentul de față, chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus că vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg.

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit.

Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a mărturisit Bianca, în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D.

Mai mult decât atât, potrivit apropiaților, Bianca și Bădălău ar avea o relație avansată, iar bărbatul chiar i-ar fi anunțat pe cei dragi că urmează să se însoare cu blondina. Dovadă stă și fotografia în posesia căreia au intrat cei de la cancan.ro, atunci când cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pe aeroportul din Maldive…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies