Home Stiri Cristi Borcea a iubit-o pe Valentina Pelinel încă de când era însurat cu altcineva

Cristi Borcea a iubit-o pe Valentina Pelinel încă de când era însurat cu altcineva

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 962 views 2 minute timp de citit

Cristi Borcea a dat cărțile pe față și a recunoscut că, în viața lui, întotdeauna a fost vorba de Valentina Pelinel. Bărbatul este cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu diferite femei, dar, în cele din urmă, se pare că actuala lui soție i-a pus capac.

În cadrul unei emisiuni televizate, omul de afaceri a recunoscut că, pentru el, deși era într-o relație cu o altă femeie, singura persoană care l-a interesat a fost Valentina Pelinel. Mai mult decât atât, se pare că atunci a și început povestea lor de dragoste.

Întrebat dacă acesta poate rămâne toată viața alături de o femeie, bărbatul a dat un răspuns neașteptat: „Niciodată să nu spui «niciodată», eu vreau, ele vor, dar vedem”. Mai mult decât atât, afaceristul a mai adăugat că actuala sa nevastă este singura persoană de care are nevoie în acest moment.

„Când a fost vorba de Valentina, da (n.r. – am fost lipsit de scrupule în amor). În momentul în care am văzut-o a doua oară, am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și, când am intrat în închisoare, mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine. Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere și afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă, și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere”, a declarat milionarul în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies