HomeStiri Mondene Bianca Lăpuşte: prima fotografie cu fetiţa sa, însoţită de o reacţie la tragedia din Colectiv!

Bianca Lăpuşte: prima fotografie cu fetiţa sa, însoţită de o reacţie la tragedia din Colectiv!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 828 views
lapuste_633x640 in Stiri Mondene

Soţia lui Marius Moga a făcut publică o primă fotografie cu fetiţa sa. Însă Bianca Lăpuşte nu a trecut cu vederea nici tragicul eveniment care a lovit România, aşa că a transmis un mesaj cu privire la incendiul de la Colectiv.

bianca lapuste poza 1

„E doliu în inimile tuturor. Simt asta în glasurile prietenilor şi ale familiei mele, în mesajele de pe facebook ale oamenilor pe care nu îi cunosc, dar le citesc vorbele cu sufletul la gură; în glasurile colegilor mei de la ştiri şi ale prezentatorilor, care cu greu îşi ascund emoţiile. Sunt mamă acum şi acest lucru mă face să-mi fie teamă. O teamă pe care nu o pot descrie, dar există şi mă copleşeşte.

Mi-e teamă sa-mi imaginez ce simt mamele celor care au pierit în acea noapte neagră. Mi-e teamă că e prea multă durere. Nu pot! Mi-e teamă să-mi închipui strigătele disperate şi fără de răspuns ale familiilor şi lacrimile sângerii în care se îneacă acum aşteptând veşti. Mi-e teamă, fiindcă sunt mamă…Dă-le Doamne putere, atât răniţilor cât şi familiilor lor, că au atât de multă nevoie!”, a scris Bianca Lăpuşte pe contul său de Facebook.

bianca lapuste poza 2Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed