Bombă în showbizul românesc! Cine este vedeta care urmează să aibă, din nou, un copil

Share

Alex Piscunov, bateristul trupei Zero și bun prieten cu Andra și Cătălin Măruță, va deveni tată pentru a doua oară.

Iubita sa, Mădălina, va aduce pe lume în luna ianuarie a anului viitor un băiețel. Cei doi sunt cât se poate de fericiți și nerăbdători să devină din nou părinți.

Alex Piscunov și Mădălina au o relație de nouă ani și au deja o fetiță pe nume Elena, în vârstă de șase ani.

Cu toate că bateristul trupei Zero are un program foarte încărcat pentru următorii doi ani, întrucât trupa are semnate deja contracte pentru participarea la evenimente, este extrem de nerăbdător să devină din nou tată.

Artistul nu a luat până acum în calcul să facă nunta, dar susține că el și iubita sa sunt spontani și, probabil, vor lua pe neașteptate decizia de a deveni soț și soție.

În plus, Alex Piscunov a declarat recent că își deschide salon de evenimente. Cătălin Măruță a fost cel care a prezentat deschiderea salonului respectiv.

„Trupa Zero merge la evenimente de ani şi am zis că trebuie la un moment dat, în viaţa asta, să fac şi acest proiect. Au durat opt ani căutările şi n-am găsit ce trebuia.

Am găsit spaţiul ăsta pentru evenimente în centrul Bucureștiului şi am simţit că e locul meu. Nu ştiu dacă vom apuca să cântăm momentan aici, pentru că trupa Zero are un program foarte plin.

Avem evenimente pentru doi ani de acum încolo, de Revelion cred că vom cânta în Paris, Franţa.

Şi dacă aş vrea să fac Revelionul aici, n-aş avea cum. Eu şi iubita mea, Mădălina, suntem împreună de nouă ani, avem o fetiţă, Elena, de şase ani şi urmează să nască un băiețel în ianuarie.

La nuntă nu ne-am gândit, vom fi spontani, dar ştii că acum, având locaţia asta, nunta va veni ca şi cum ai face un grătar…

Pe neaşteptate, ne vine ideea miercuri şi facem nunta sâmbătă”, a spus Alex Piscunov, bateristul trupei Zero, pentru Click!.

Surse: cancan.ro, click.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news