HomeStiri Mondene Brad Pitt a învins în lupta cu alcoolul! Vrea să devină mai bun!

Brad Pitt a învins în lupta cu alcoolul! Vrea să devină mai bun!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 893 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Brad-Pitt-a-învins-în-lupta-cu-alcoolul-Vrea-să-devină-mai-bun-2.jpg

Brad Pitt a divorţat de frumoasa actriţă Angelina Jolie. Aceasta a depus actele de divorţ în toamna anului 2016, invocând „diferenţe ireconciliabile”. Brad a recunoscut că motivul pentru care mariajul lor s-a încheiat a fost dependenţa lui de alcool.

Brad Pitt a învins în lupta cu alcoolul! Vrea să devină mai bun 2

Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o ţigară cu marijuana. Am renunţat la toate, cu excepţia alcoolului, când am început să-mi întemeiez o familie. Însă, acest lucru nu m-a ajutat să evit ce s-a întâmplat în toamna anului trecut. Ajunsesem să beau prea mult alcool. Devenise o problemă şi sunt cu adevărat fericit că de jumătate de an am renunţat la el”, a spus Brad Pitt.

Brad Pitt a învins în lupta cu alcoolul! Vrea să devină mai bun

„Îmi plăcea vinul şi, cu toată sinceritatea, puteam să bag un rus sub masă cu votca lui. Eram un băutor profesionist. Eram bun la asta”, a mai spus Brad Pitt.

La doar șase luni de la divorţ, Brad Pitt spune că deja se consideră un om mai bun. A renunţat la alcool şi nu mai fumează marijuana.

Brad Pitt susţine că a înlocuit alcoolul cu terapia şi chiar îi place să meargă la psiholog. „Abia am început terapia. Şi îmi place, îmi place la nebunie. Am fost la doi terapeuţi până să găsesc unul cu adevărat bun”, a mai spus actorul.

Actorul a mai declarat în interviul petru revista GQ că regretă că nu a petrecut mai mult timp cu copiii săi. Aceştia au simţit lipsa tatălui în viaţa lor. Însă, Brad spune că nu ar fi putut excela altfel în acest domeniu. Că aşa este el, când se concentrează pe ceva, nu mai vede şi nu mai aude nimic din jur.

Brad-Pitt-GQ-Style-19

„Vorbesc în numele unei persoane care se lasă absorbită de muncă. Copiii sunt foarte delicaţi. Asimilează totul. Ei au nevoie să fie ţinuţi de mâna şi să le fie explicat tot. Au nevoie să fie ascultaţi. Eu, când mă concentrez pe muncă, nu-i mai aud. Vreau să devin mai bun la acest capitol”, a declarat Brad Pitt.

M-a lovit direct în faţă divorţul nostru. Trebuie să devin mai bun. Trebuie să fiu un om mai bun pentru ei. Trebuie să le arăt acest lucru”, a mai adăugat actorul.

Actorul a recunoscut că nu se mai consideră actor şi că nu-l mai atrage atât de mult să joace în filme. A descoperit alte îndeletniciri care îl fac fericit…

„Pot să creez orice. Lucrez cu argilă, gips, ciment, lemn. Sincer, nu prea mă mai consider un actor. Acum, acest lucru îmi ocupă puţine zile dintr-un an şi îmi solicită puţină putere de concentrare. Filmul îmi pare un fel de petrecere ieftină a timpului, o modalitate de a ajunge la acele sentimente profunde. Astfel de subterfugii nu mai funcţionează pentru mine, mai ales de când am devenit tată”, a încheiat actorul.

Brad Pitt a învins în lupta cu alcoolul! Vrea să devină mai bun 3

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed