HomeStiri Mondene Brigitte Sfăt a dezvăluit care este cel mai regret al ei: „Am încercat, dar nu am reuşit”

Brigitte Sfăt a dezvăluit care este cel mai regret al ei: „Am încercat, dar nu am reuşit”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/brigitte-sfat-dezvaluit-care-este-cel-mai-regret-al-ei-incercat-dar-nu-reusit.jpg

Deși pare o femeie fericită, cu o carieră și un soț iubitor, Brigitte Sfăt are un mare regret. Aceasta a vorbit în direct la TV despre faptul că deși și-a dorit un copil, nu l-a putut avea până în acest moment.

brigitte-sfat-dezvaluit-care-este-cel-mai-regret-al-ei-incercat-dar-nu-reusit

Brigitte Sfăt, soția fostului tenismen Ilie Năstase, a vorbit în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre cel mai mare regret al vieții ei. Deși pare o femeie fericită și are alături un soț iubitor, bruneta a mărturisit că și-ar dori un copil, pe care nu l-a putut avea până în acest moment.

„Mă vedeam un om împlinit, care să mai facă un copil. O femeie căsătorită cu bărbatul pe care îl iubeşte şi care să îşi crească copilul de minimum patru-cinci ani. Am încercat, dar nu am reuşit. Condiţiile au fost puţin strânse de gât, iar eu nu am putut până în ziua de astăzi să am un copil cu cel care îmi este soţ”, a mărturisit Brigitte Năstase la Kanal D.

Ba mai mult, Brigitte Sfăt a declarat că în trecut a suferit de depresie și a avut nevoie de timp pentru a trece peste acest lucru. „Eu, când mă trezesc dimineaţa, trebuie să mă uit în oglindă şi să îmi spun că sunt frumoasă. Persoana de lângă mine îmi spunea mereu ca sunt urâtă, grasă şi cu fundul mare”, a mai adăugat Brigitte…

Cu toate că păreau un cuplu perfect, între Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au existat câteva divergențe în ultima perioadă. După ce bruneta a acuzat-o pe fosta nevastă a tenismenului că încearcă să-i despartă, ea a făcut și dezvăluiri care au surprins pe toată lumea. Ilie Năstase ar mai avea un fiu secret, în vârstă de 19 ani, pe care îl cheamă la fel ca pe tatăl lui și care locuiește în capitala Franței.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed