HomeStiri Mondene Brigitte Sfăt a fost atacată de fostul soț! Iată prin ce drame a trecut bruneta!

Brigitte Sfăt a fost atacată de fostul soț! Iată prin ce drame a trecut bruneta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
brigitte-sfat-a-fost-atacata-de-fostul-sot-iata-prin-ce-drame-a-trecut-bruneta

În cadrul unei emisiuni TV, Brigitte Sfăt a vorbit despre dramele din fosta căsnicie, dar și despre evenimentele neplăcute care au avut loc recent din cauza bărbatului agresiv.

Brigitte-Sfăt-a-fost-atacată-de-fostul-soț-Iată-prin-ce-drame-a-trecut-bruneta in Stiri Mondene

„Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca pe un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat. Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Pentru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta, dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze. Recent, m-a atacat fizic într-un supermarket. I-am dus pachete în celulă și el m-a atacat după. I-am făcut și o plângere. S-a întâmplat de mai multe ori. Eu nu mai visez la nimic. Nu am vorbit șapte ani despre asta. Orice femeie care este bătută de soț, trăiește cu speranța că se va schimba. Și eu m-am rugat mult pentru el. Fiul meu nu poate să fie vizitat de tatăl său. Fetița mea poate să fie, și am considerat că are nevoie de tată de Paște și de Crăciun pentru a avea ambii părinți lângă ea. Am sperat ca acest om să se schimbe pentru a fi doi părinți decenți pentru fetiță. Dar orice efort făceam, el nu era acolo pentru mine. Omul acesta nu mulțumește, îți trage încă un pumn. Eu am ajutat pentru că am vrut să fim o familie pentru fetița noastră. Eu nu mai vorbesc cu el. Nu-mi este frică de el, ci doar de Dumnezeu. M-a atacat de față cu Ilie, am sunat la poliție și a plecat. Eu am credință în Dumnezeu și atât. Dumnezeu mă va proteja și de acum înainte”, a povestit Brigitte Sfăt în cadrul unei emisiuni TV…

in Stiri Mondene

Chiar dacă a trecut prin nenumărate moment neplăcute din cauza fostului soț, Brigitte Sfăt a reușit să se pună pe picioare și să înceapă o viață nouă.

sursa: antena3.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed