Brigitte și Florin Pastramă, în mijlocul unui nou conflict: „Mi-a dat așa una, peste cap, peste ochi,”

Share

Brigitte și Florin Pastramă au foarte mult de tras din cauza lucrărilor de la șantier. Între cei doi se stârnesc foarte multe conflicte și unele dintre ele au fost surprinse pe camerele de filmat.

„Mă deranjează că, în loc să turnăm 5-10 cm în exterior, ceea ce este mult mai simplu, va trebui să spargem 15 cm și va trebui să și turnăm. Mie mi se pare bătaie de cap. Nu știu de ce Florin consideră că trebuie să te scarpini cu mâna dreapta la urechea stângă, pe când era mult mai simplu să turnăm puțin, nici nu se vede. Mi-a dat așa una, peste cap, peste ochi, peste tot, pentru că avem foarte mult de muncă.

Eu voiam să facem geamurile din partea stângă cu 10 cm mai mici decât cele din partea dreaptă, deoarece ele nu se vor întâlni niciodată, că noi, la mijloc, avem o ușă”, a spus Brigitte în cadrul emisiunii lor de la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, Brigitte a făcut câteva declarații despre problemele pe care persoanele care ar trebui să se ocupe de curățenie le creează.

„Fac eu curățenie dacă le-am dat liber femeilor, dar e bătaie de joc, nu mai suport, urăsc să fac curat după alții. N-am venit pregătită pentru așa ceva, dar ce să fac… Am zis că vin doar să supraveghez, dar acum în haine bune mătur, dar ce să mai comentez, că doar fac pentru mine. Asta e, nu-i problemă, e de muncă. Dar avem scrumiere, nu trebuie să mai arunce țigări pe jos, că eu le mătur, nu altcineva. Nu e ok, acasă la ei nu le aruncă pe jos. M-am săturat! Dacă știam, aduceam fete care să facă, dar n-am știut, așa că muncesc eu. Mama ei de treabă…”, a spus aceasta, potrivit celor de la Antena Stars, despre proiectul imobiliar în care s-au împlicat.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news