Home Stiri Mondene Care este motivul pentru care Tom Cruise nu și-a văzut fiica de patru ani

Care este motivul pentru care Tom Cruise nu și-a văzut fiica de patru ani

autor Elena Yvette
872 views

Tom Cruise și Katie Holmes au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar despărțirea lor a șocat pe toată lumea. 

tom-cruise-759

Pe lângă despărțirea dintre cei doi, șocant a fost și faptul că Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de patru ani. Suri Cruise, în vârstă de 11 ani, a crescut fără tată, însă acest lucru nu este numai din vina lui Tom. Biserica Scientologică are o mare implicare în acest gest al actorului, pentru că în anul 2006, atunci când Katie Holmes a născut-o pe fiica lor, actorul a fost foarte fericit, spre deosebire de anul 2012, când cei doi s-au despărțit, iar lucrurile au luat o întorsătură drastică. Schimbarea bruscă de atitudine a actorului a fost, în principal, din cauza Bisericii Scientologice, de care actorul este foarte atașat, renunțând la orice pentru credința și atașamentul lui obsesiv față de Biserica Scientologică…

Why_Hollywood_Can_t_Stand_Tom_Cruise-780x438_rev1

Această Biserică este cunoscută pentru faptul că separă familiile, odată ce unul dintre membri renunță la credință. Atunci când Katie Holmes s-a despărțit de Tom Cruise și a renunțat la Scientologie, toată lumea s-a așteptat dinainte ca actorul să rupă orice legătură cu fosta soție, lucru care s-a și întâmplat. Este de înțeles faptul că actorul nu a mai vrut să își vadă soția în acești ani, însă rămâne neclar motivul actorului de a-și părăsi fiica.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed