Home Stiri Care este motivul pentru care Tom Cruise nu și-a văzut fiica de patru ani

Care este motivul pentru care Tom Cruise nu și-a văzut fiica de patru ani

autor Elena Yvette
226 vizualizari

Tom Cruise și Katie Holmes au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar despărțirea lor a șocat pe toată lumea. 

tom-cruise-759

Pe lângă despărțirea dintre cei doi, șocant a fost și faptul că Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de patru ani. Suri Cruise, în vârstă de 11 ani, a crescut fără tată, însă acest lucru nu este numai din vina lui Tom. Biserica Scientologică are o mare implicare în acest gest al actorului, pentru că în anul 2006, atunci când Katie Holmes a născut-o pe fiica lor, actorul a fost foarte fericit, spre deosebire de anul 2012, când cei doi s-au despărțit, iar lucrurile au luat o întorsătură drastică. Schimbarea bruscă de atitudine a actorului a fost, în principal, din cauza Bisericii Scientologice, de care actorul este foarte atașat, renunțând la orice pentru credința și atașamentul lui obsesiv față de Biserica Scientologică…

Why_Hollywood_Can_t_Stand_Tom_Cruise-780x438_rev1

Această Biserică este cunoscută pentru faptul că separă familiile, odată ce unul dintre membri renunță la credință. Atunci când Katie Holmes s-a despărțit de Tom Cruise și a renunțat la Scientologie, toată lumea s-a așteptat dinainte ca actorul să rupă orice legătură cu fosta soție, lucru care s-a și întâmplat. Este de înțeles faptul că actorul nu a mai vrut să își vadă soția în acești ani, însă rămâne neclar motivul actorului de a-și părăsi fiica.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies