Carmen Harra spune ce gândeşte despre divorţul anului


361
loading...

Carmen Harra ne-a obişnuit să îşi dea cu părerea atunci când vine vorba despre despărţirile din showbizul românesc.

Carmen Harra spune ce gândeşte despre divorţul anului

Nu a pierdut momentul şi a vorbit şi despre ceea ce pare a fi divorţul anului, separarea dintre Maria Constantin şi Marcel Toader.

„Sunt într-o relaţie relativă, pasageră, tranzitorie. Nu e o relaţie de durată, indiferent de cauza care produce ruptura, nu cred că s-a simţit încrezătoare, a avut de la început probleme din punct de vedere emoţional, o văd labilă emoţional câteodată.

El e agresiv, genul de bărbat care domină o relaţie interpersonală. Agresivitate verbală, un bărbat hotărât care vrea să fie lucrurile exact cum vrea el, devine o forţă agresivă prin acţiunile sale, genul ăsta de relaţii pot deveni abuzive în timp. Psihologic se explică acţiunea ei de a evada din perimetrul conjugal şi de a găsi pe cineva. Din foarte multe puncte de vedere, e mai bine ca ei să meargă pe drumuri diferite. Nu ştim adevărata faţă a relaţiei. Ruptura s-a produs demult. Sunt tentată să cred că ea a înaintat divorţul”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars…

Carmen Harra spune ce gândeşte despre divorţul anului 2

Maria Constantin şi Marcel Toader s-au căsătorit în 2015. Se pare că motivul despărţirii ar fi infidelitatea. Deocamdată cei doi nu au apărut în presă cu declaraţii referitoare la acest subiect delicat pentru ei.

Citește și:  Anamaria Prodan a primit de la Laurențiu Reghecampf un cadou de 310.000 de euro! Despre ce este vorba
loading...