HomeStiri Mondene Cât de bune sunt parfumurile tester

Cât de bune sunt parfumurile tester

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Cât-de-bune-sunt-parfumurile-tester in Stiri Mondene

Testerele, din punct de vedere al scopului pentru care au fost create, sunt mici variante ale parfumurilor originale care sunt destinate promovării acestora. Este o bună variantă și chiar ieftină de a testa parfumul visat înainte de a-l cumpăra.

Cât-de-bune-sunt-parfumurile-tester

În ceea ce privește calitatea acestora, nu este una inferioară parfumului original, ba din contră, unii susțin că testerele pe care le-au cumpărat au fost chiar mai bune decât varianta de parfum normal. Acest lucru pare chiar logic pe de o parte, e normal ca un comerciant să ofere o variantă cât mai bună a produsului său.

Chiar dacă ambalarea nu este una „wow” cum este cea a parfumului, acest lucru nu înseamnă că parfumul tester este unul de o calitate mai slabă. Promovarea în acest caz nu este una foarte accentuată, deoarece un tester are scopul de a te lămuri în privința parfumului care te interesează, este șansa mai ieftină de care poți profita pentru a vedea dacă parfumul chiar merită cumpărat și dacă acesta este întradevăr pe placul tău.

Marea majoritate a testerelor vin în sticluțe mici care nu se aseamănă neapărat cu sticla parfumului, însă conținutul este același, iar acestea sunt de obicei ambalate în cutii de carton albe sau maro, parfumurile normale fiind prezentate în cutii care au un anumit design care este specific parfumului.

Așadar, dacă pui la îndoială calitatea parfumurilor tester, poți să renunți la acest lucru. Între calitatea parfumului tester și cea a variantei normale a parfumului nu există nici o diferență. Explicația este una cât se poate de clară, producătorii se bazează pe aceste testere pentru a convinge un eventual client că parfumul este unul de calitate și care poate fi pe gustul acestuia.

Este evident faptul că producătorii nu s-ar face de râs prezentând un produs mai slab decât varianta normală, adică un tester de o calitate proastă, deoarece ar fi în defavoarea lor acest lucru.

Așadar, dacă aveai îndoieli în privința acestor parfumuri testere de femei, ai putea să renunți la ele, calitatea acestora nu este mai slabă decât cea a parfumului normal. Privește și partea bună, ai putea să economisești bani serioși dacă ai vrea să achiziționezi un parfum pe care nu l-ai mai încercat până în momentul respectiv.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed