HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 14-20 Martie 2016

Horoscop saptamanal 14-20 Martie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 903 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscop-saptamanal-14-20-Martie-2016.jpg

Horoscopul saptamanal 14-20 Martie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 14-20 Martie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Ceva nu merge conform planului şi acest lucru te poate frustra. Chiar dacă lucrurile nu par a merge în direcţia bună, ai încredere căci totul se va termina cu bine. Profită de faptul că ai o stare emoţională echilibrată pentru a te concentra asupra aspectelor sentimentale. Cineva special poate apărea în viaţa ta.

Taur

Relaţiile cu cei apropiaţi nu sunt cele mai bune însă ai putea analiza mai atent totul şi vei vedea că nimic nu este atât de complicat pe cât pare. Ar trebui să faci o prioritate din pasiunea ta.

Gemeni

Chiar dacă progresele nu sunt evidente acum, drumul pe care ai pornit e cel corect. Vei avea puterea de a trece peste orice obstacol. Pe plan sentimental, e o perioadă destul de agitată, cu multe schimbări. Lucrurile se vor calma în curând.

Rac

Vei fi în centrul atenţiei şi vei deborda de energie. Resursele sentimentale sunt mari, aşa că poţi fi oricum vrei: răbdător, înţelept, iubitor etc. Cu toate că ai dispoziţia de a împărtăşi, nu toată lumea va fi receptivă.

Leu

Iubirea şi respectul te înconjoară. Şarmul te face să străluceşti la ocaziile sociale. Lucru care nu e valabil şi în relaţiile de cuplu. Ai multe cerinţe, iar exigenţa ta poate îndepărta persoana iubită.

Fecioară

Ai tendinţa de a fi foarte ascuns şi de a căuta complicaţii. Ar trebui să iei lucrurile mai uşor şi să nu fi cauza conflictelor. De asemenea, nu porni discuţii care nu îşi au rostul în relaţia de cuplu.

Balanţă

Prietenii tăi nu sunt toţi de încredere. Dacă ai analiza atent, ai realiza cine îţi este alături cu adevărat pentru a consolida relaţiile. Partenerul de viaţă îţi va da câteva bătăi de cap, dar nu va fi vorba despre nimic grav.

Scorpion

Vei trece printr-o perioadă foarte stresantă. Dacă iei lucrurile cu calm şi acţionezi cu tact, o să vezi că totul se va rezolva. E vorba despre muncă multă, dar şi despre satisfacţie profesională. Încearcă să gândeşti cât mai pozitiv şi să fii optimist.

Săgetător

Sunt destule oportunităţi în jurul tău, dar ţi-e greu să gestionezi cum trebuie informaţiile primite. Ar trebui să îţi ţii mintea deschisă şi să experimentezi cât mai mult. Pot apărea anumite probleme de comunicare cu persoana iubită.

Capricorn

Eşti în căutare de posibilităţi şi de oportunităţi noi. În această căutare, poţi pierde din vedere anumite detalii care sunt importante acum. În schimb, aspectele sentimentale sunt foarte bine evidenţiate şi îţi poţi asuma orice risc vrei. Cu siguranţă vei întâlni o persoană deosebită.

Vărsător

Eşti foarte confuz şi ţi se pare că toate lumea complotează împotriva ta. Poate este cazul să te linişteşti şi să analizezi bine tot ceea ce ţi se întâmplă. Intuiţia e la cote înalte şi ar fi păcat să nu o foloseşti într-un mod înţelept.

Peşti

O să faci câteva greşeli, dar ţine minte că omul cât trăieşte, învaţă. Până la urmă, riscurile luate şi greşelile făcute ne maturizează şi ne fac mai înţelepţi. Răbdarea trebuie să domine în viaţa personală acum. Vei avea parte de satisfacţii sentimentale în curând.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed