Home Stiri Cătălin Botezatu, internat de urgență. Ce a pățit celebrul designer

Cătălin Botezatu, internat de urgență. Ce a pățit celebrul designer

autor Negriu Elena
285 vizualizari

Cătălin Botezatu a avut din nou probleme de sănătate și a necesitat internare de urgență, cu puțin timp înaintea unei călătorii pe care trebuia să o facă în Singapore.

2

Cunoscutul designer vestimentar abia se întorsese din SUA și a fost nevoit să își contramandeze călătoriile pe care trebuia să le facă în această perioadă, deoarece a ajuns iarăși pe mâna medicilor.

Creatorul de modă a vrut, inițial, să își facă doar un control de rutină, dar începuse să nu se simtă tocmai bine, așadar a considerat că este indicat să i se facă anumite investigații amănunțite.

Astfel, a ajuns să se interneze de urgență în spital, unde i s-au făcut analizele corespunzătoare, iar în scurt timp medicii l-au pus din nou pe picioare.

3

Charismaticul designer și-a ținut fanii la curent pe contul său de Facebook, unde a oferit și detalii cu privire la ceea ce i s-a întâmplat.

Acesta a dorit să îi asigure că problemele s-au rezolvat cu bine, în decursul a câteva ore, urmând ca în curând să își reia activitățile obișnuite.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o «escală» la spital.

O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore”, a transmis Cătălin Botezatu prin intermediul contului său de Facebook.

Acesta a oferit detalii despre internarea sa de urgență în spital.

„Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc.

Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare.

Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fusuri orare”, a mai scris creatorul de modă.

 

Recent, acesta a vorbit despre internarea de urgență și în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

„Înainte de a pleca, am avut o intervenție chirurgicală la apendice. Am plecat, iar acum când m-am întors, am avut o căzătură la filmări și mi s-a umflat cotul.

Am făcut o gâlmă enormă și a trebuit să fac… Bine, m-am dus pentru un control de rutină și a trebuit să fac și operația asta.

Control, control și m-a internat. Da, acum mă simt ok. Nu există vreun risc.

N-am nicio restricție. Am avut acum o lună, de regim. Acum, tot răul spre bine”, a declarat Cătălin Botezatu…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies