Home Stiri Mondene Catrinel Sandu trece prin momente cumplite

Catrinel Sandu trece prin momente cumplite

autor Negriu Elena
824 views

Catrinel Sandu, în vârstă de 41 de ani, și familia ei trec printr-o perioadă extrem de dificilă, deoarece tatăl său, Nicu Sandu, a suferit miercuri, 20 martie, un accident vascular cerebral și a necesitat să fie transportat de urgență la spital, unde i s-a făcut o operație.

Frumoasa blondă a făcut declarații live în cadrul emisiunii Agenția VIP, unde a povestit despre cum a aflat ce i s-a întâmplat tatălui său, dar și detalii despre situația în care se află.

„M-am trezit la patru dimineaţă, am primit un telefon de la mama şi am aflat ce s-a întâmplat. De atunci şi până acum am stat numai pe telefoane cu emoţii cu lacrimi. Acum două săptămâni a fost la mine, ne-am văzut. Era bine. Am vorbit cu el la telefon ieri. Era foarte bine, era foarte vesel”, a spus, plângând, Catrinel Sandu.

„A fost o zi cumplită, cu multe telefoane, speranțe. A fost… cred că cineva acolo Sus îl iubeşte. A ajuns pe nişte mâini foarte bine. A ajuns la acelaşi spital unde m-am operat eu. Din fericire, avem nişte doctori extraordinari. (…) El nu era acasă. Era singur acolo, fericirea a făcut ca vecinul nostru să se ducă să îi spună ceva şi a găsit uşa neînchisă. Lui i-a fost rău, dar nu a vrut să spună nimănui, l-a găsit în pat. Abia vorbea, nu articula cuvintele. A spus că simte mâna stângă şi piciorul stâng amorţite. Vecinul şi-a dat seama că a fost ceva foarte grav, a sunat la salvare. De acolo a început totul. (…) El a avut un bypass acum cinci ani, tratat, totul a fost foarte bine”, a adăugat aceasta.

La câteva ore după încheierea operației, medicul Ioan Bogdan Furtună, Directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, a oferit, pentru Agenția VIP, declarații despre starea de sănătate a tatălui lui Catrinel Sandu.

„Pacientul în vârstă de 71 de ani, hipertensiv, cu o insuficienţă cardiacă, a dezvoltat un AVC hemoragic. S-a intervenit chirurgical, de urgenţă pentru a evacua hematomul. În acest moment, pacientul este sedat continuu, este într-o comă indusă, este ventilat mecanic. (…) În ceea ce priveşte prognosticul vital, este unul favorabil. Putem, oricum, asigura familia de tot devotamentul şi profesionalismul. Nu ne putem pronunţa încă, dar pacientul va fi cu siguranţă către secţiile de recuperare medicală. Această comă indusă ne poate oferi controlul optim al valorilor tensionale, putem monitoriza în permanenţă ce valori tensionale are pacientul. Mâine dimineaţă va fi trezit uşor, uşor, se vor evalua toate funcţiile vitale, urmând să avem procedeul corespunzător. A fost adus la timp, am vorbit şi cu domnul doctor Crăciun Mihai, care este medicul dânsului, au intervenit în cel mai scurt timp”, a spus acesta…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed