Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii


239
loading...

Îndrăgiții cântăreți de muzică populară Cornelia și Lupu Rednic au sărbătorit, recent, 25 de ani de carieră împreună, și sunt căsătoriți de 27 de ani.

De-a lungul anilor, întrebarea pe care au primit-o cel mai des a fost referitoare la motivul pentru care nu au copii, iar în cadrul unei emisiuni difuzate pe postul TV Antena Stars difuzată anul trecut, frumoasa artistă a decis să lămurească o dată pentru totdeauna acest aspect. Mai exact, cei doi nu și-au dorit să devină părinți, deoarece se axează pe carieră și sunt mereu plecați în turnee, atât în România, cât și în alte țări, iar acest lucru i-a făcut să nu ia în calcul posibilitatea de a își mări familia, întrucât nu s-ar putea ocupa de unul sau mai mulți copii.

„Am fost o fată năzdrăvană, singură la părinţi. S-au înţeles totdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut până la vârsta de cinci ani. Când eram mică, nu mi-am dorit să fiu cântăreaţă. (…). Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Ăsta a fost destinul omului. (…). Să am un copil de 16 ani şi să-mi zică asta… (n.r.: că se mărită).  (…). Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic.

Puțină lume cunoaște încă un aspect delicat din viața soților Rednic, și anume că, înainte de a ajunge cunoscuți și iubiți de toată lumea pentru muzica lor, au fost săraci. Deși au ajuns în prezent să utilizeze un automobil în valoare de 80.000 de euro și să își permită orice, în trecut au dus-o destul de greu. Într-un interviu mai vechi pentru revista Taifasuri, frumoasa cântăreață de muzică populară s-a destăinuit despre acea perioadă grea din viața lor…

Citește și:  Andreea Bălan s-a destăinuit: „Nu am vrut să...”

„Noi, când am plecat la drum, am fost nişte oameni simpli, chiar săraci. Eu, după clasa a X-a, am renunţat la şcoală şi m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la şcoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând”, a mărturisit Cornelia Rednic.

Sursa: cancan.ro

loading...