HomeHoroscopcompatibilitate zodii De ce planetă aparții în funcție de zodie

De ce planetă aparții în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 809 views
De-ce-planetă-aparții-în-funcție-de-zodie in compatibilitate zodii

Fiecare zodie este guvernată de câte un astru. Multe lucruri din viața ta se întâmplă conform planetei cu care ești asociată.

De ce planetă aparții în funcție de zodie

Soare: Leul aparține acestuia. Din acest motiv, Leii se cred cei mai tari și mai șmecheri.

Luna: Pentru Raci, luna este ”șefa” acestor nativi. Luna se schimbă în fiecare zi, de aceea Racii au mai multe stări și toane. Astfel, este posibil ca de multe ori să stea la lumina lunii să jelească.

Mercur:  Această planetă guvernează Gemenii, iar pe aceștia i-a înzestrat cu mult succes la public. Această planetă mai guvernează și Fecioarele, care de multe ori gândesc prea mult, ceea ce le poate distruge fericirea.

Venus:  Taurii aparțin acestei planete, de aceea sunt gurmanzi, dar și Balanțele, care au simț artistic și mai multe fețe.

Marte:  Berbecul este impulsiv și bătăios, din cauza planetei Marte. Scorpionul este o persoană puternică, de aceea nu îți dorești să îl ai ca dușman, tot din cauza acestei planete.

Jupiter:  Săgetătorul este influențat de această planetă, de aceea aceștia sunt ca Leii, plini de ei. Această planetă guvernează și Peștii; aceștia ies mereu din belelele în care intră…

Saturn:  Această planetă guvernează Capricornii fără simt al umorului și seriozitate multă. De asemenea, Vărsătorii sunt și ei guvernați de Saturn; aceștia manifestă în unele momente o răceală saturniană, chiar și când nu este cazul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed