HomeStiri Mondene Ce a ajutat-o pe Nico să slăbească șase kilograme

Ce a ajutat-o pe Nico să slăbească șase kilograme

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Ce-a-ajutat-o-pe-Nico-să-slăbească-6-kilograme.jpg

Nico a urmat dieta Dukan și de aceea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. După acest moment, vedeta a decis să țină cont de sfatul unui specialist și să urmeze o altă dietă. Aceasta a ajutat-o să slăbească șase kilograme și a fost singura care a dat rezultate.

Ce a ajutat-o pe Nico să slăbească 6 kilograme

„Am slăbit într-adevăr foarte bine pentru că mi-am luat instructor personal şi consider că este mai bine, decât să lucrezi haotic. Un instructor ştie ce să facă, ce exerciţii să îţi dea. Eu ştiu ce să mănânc, dar poftesc la dulciuri. Şi la mâncare, dar cel mai mult la dulciuri. Le-am eliminat, acum mănânc foarte puţin şi mănânc ciocolată amăruie şi atât, dar îmi e foarte bine aşa. Dacă vreau dulce, iau o linguriţă de miere şi e suficient. Eu nu sar niciodată peste micul dejun, am aproape cinci mese, mănânc două fructe pe zi, adică mici gustări, o banană sau o portocală, sau mango, ce vreau eu. Iar dimineaţa mănânc iaurt cu cereale, sau depinde, poate îmi fac o salată. Dar dacă sunt plecată, mănânc mai mult, îmi fac un şniţel sau o ciorbiţă. Eu mănânc ciorbă dimineaţa, nu am nicio treabă. Şi acum e şi perioada urzicilor şi vreau să mănânc foarte multe urzici, spanac. Şi o să îmi congelez. Nu mi se face foame între mese. Ultima masă e la ora șapte, la ora zece seara sunt în pat”, a povestit Nico…

Nico este foarte fericită că în sfârșit a găsit o dietă care să dea rezultate și a realizat cât de important este sfatul unui medic specialist.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed