Home Stiri Mondene Ce consideră Andra că este prea „intim” să facă la televizor?

Ce consideră Andra că este prea „intim” să facă la televizor?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Ce-consideră-Andra-că-este-prea-intim-să-facă-la-televizor-4 in Stiri Mondene

Andra este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România. În acelaşi timp este şi una dintre cele mai discrete vedete. A avut mereu grijă de imaginea ei şi a ştiut să facă diferenţa între viaţa de pe scenă şi viaţa din familie.

Ce consideră Andra că este prea intim să facă la televizor 4

Ne-am obişnuit ca artistele din ultimii ani să-şi facă apariţia cu cât mai puţine haine pe ele. Andra însă nu a avut astfel de apariţii. Această vedetă nu a apărut nici măcar în costum de baie la plajă. Aceasta are un motiv inedit având în vedere timpurile în care trăim.

Ce consideră Andra că este prea intim să facă la televizor 3

Andra a fost întrebată în cadrul unei emisiuni TV care este motivul pentru care nu are fotografii în costum de baie. Aceasta a declarat că i se pare un lucru intim.

Ce consideră Andra că este prea intim să facă la televizor 1

În costum de baie nu am, nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra…

Ce consideră Andra că este prea intim să facă la televizor

Andra este căsătorită cu prezentatorul Cătălin Măruţă, au împreună doi copii minunaţi şi se pare că formează familia perfectă. Este una dintre cele mai căutate artiste, iar programul de concerte este foarte aglomerat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed