Home Stiri Ce inseamna ora fixa 13 13

Ce inseamna ora fixa 13 13

autor Elena Yvette
1243 vizualizari
ora-fixa-13-13

Ce inseamna ora fixa 13 13 si ce fenomene unice se intampla la aceasta ora?

Te-ai intrebat candva daca orele ceasului indica un sentiment sau o prevestire anume? Afla ca inca din cele mai vechi timpuri numerele de pe ceas au avut o semnificatie magica, putand schimba total starea de spirit a omului care le-a privit. De exemplu, daca vei observa repetat ora fixa 13 13, atunci cu siguranta ti se va intampla ceva unic.

Mai mult de 3 intelesuri pentru ora fixa 13 13

Exista o teorie a lui Pavlov in care se sustine faptul ca daca un om se va uita intr-o zi la o anumita ora, 13 13, acesta s-a avea reflexul de a se uita si in ziua urmatoare la ceas tot la ora la care s-a uitat si in ziua precedenta, ora fixa 13 13. In acest proces intervine ceasul biologic, care se adapteaza – putem spune ca se autocontroleaza, iar in urma acestui sistem de adaptare individul va avea posibilitatea de a se uita la ora indicata, ora fixa 13 13, si sa poata observa un fenomen inedit, unic.

Daca te vei uita in repetate randuri la ceas, iar acesta va indica ora fixa 13 13, atunci ti se semnaleaza necesitatea controlului asupra starii tale emotionale. Intr-o alta interpretare, privind ora fixa 13 13 prin prisma iubirii, inseamna ca vei vorbi cat de curand fata in fata cu persoana iubita.

Interpretarea sistemului orar variaza in functie de starea de spirit, de activitatea, de starea psihologica a individului in cauza. Un alt exemplu privind acest lucru este tot ora fixa 13 13, la care, daca in subconstient simti o teama, fina sau acuta, de a pierde o persoana draga sau daca placi in secret o persoana si iti este teama de a pierde persoana in cauza, privind repetat cadranul ceasului cand acesta indica ora fixa 13 13 inseamna ca trebuie sa te feresti de o anumita persoana care place la randul sau omul pe care il placi si tu; de asemenea, trebuie sa te feresti de iscarea anumitor conflicte.

Totodata, daca te afli intr-un concurs pentru promovare sau concurezi contra unor adversari puternici, privind in mod repetat ceasul cand indica ora fixa 13 13 reprezinta faptul ca trebuie sa fii atent la concurenta si, de asemenea, iti atrage atentia asupra faptului ca nu trebuie sa subestimezi oamenii, respectiv contextele in care se afla acestia. Ora fixa 13 13 te mai atentioneaza si in privinta adversarilor, tragand un semnal de alarma daca vei vedea in mod repetat aceasta ora intr-o situatie nefavorabila.

Este bine de stiut ca numarul 13 in cultura japoneza aduce noroc si totodata numarul 13 este cel care deschide o noua poarta in viata unui individ, asadar ora fixa 13 13 poate insemna si faptul ca vei avea noroc intr-o noua activitate sau un nou proiect pe care il vei duce cu bine la capat.

Intr-o alta ordine de idei numarul 13, in cultura europeana, este un numar aducator de lucruri rele, de necazuri, iar daca te vei uita in repetate randuri la cadranul ceasului, iar acesta va indica ora fixa 13 13 este posibil sa ai mici neintelegeri, accidente minore sau lucruri care pur si simplu nu se pot rezolva in acel moment…

Numerele si timpul sunt un adevarat paradox, deoarece acestea pot exprima stari, intamplari sau fenomene in functie de starea de spirit a individului care priveste ora in acel moment, intr-un anumit unghi, sub o anumita indemnare karmica.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies