HomeStiri Mondene Ce poate fi și mai bine de atât? – Access Consciousness

Ce poate fi și mai bine de atât? – Access Consciousness

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/Ce-poate-fi-si-mai-bine-de-atat.jpeg

„Ce poate fi și mai bine de atât?” Access Consciousness – cu ajutorul acestei întrebări ne putem limpezi gândurile în fiecare zi și putem încerca lucruri noi. Atunci când lansezi o întrebare Universului, se deschid căi spre posibilități nenumărate.

Întrebările pe care le rostim pot atrage schimbări pozitive, datorită energiei care se creează încă din momentul în care le adresăm. Astfel, dacă lansăm întrebările potrivite, ele contribuie la realizarea lucrurilor la care visăm, după cum reiese dintr-un program de vindecare spirituală fondat în 1990, în SUA, de către Gary Major Douglas, speaker motivațional și autor de mare succes la nivelul internațional.

Acest program se numește „Accesează conștiința” și presupune adresarea întrebărilor (față de Univers, subconștient sau către ce consideră fiecare persoană în parte) și așteptarea unei oportunități sau opțiuni asupra căreia ai putere de decizie dacă vei profita sau nu de ea. În același timp, trebuie să te detașezi de gândurile negative, la sentimentele toxice, de la a emite judecăți ș.a.m.d., deoarece acestea nu te lasă să fii așa cum ești în mod obișnuit. Astfel, ai acces la o mai bună cunoaștere a propriei persoane și lași în urmă tot ce te ținea pe loc și te împiedica să te manifești așa cum simți cu adevărat. Cu alte cuvinte, până acum nu am acordat importanță anumitor lucruri, iar această metodă de accesare a conștiinței și implementarea ei în tot ce facem ne ajută să devenim conștienți de ceea ce cunoaștem.

Gary Major Douglas a început să caute de timpuriu aprofundarea misterelor vieții, iar pe parcurs a descoperit acest procedeu prin care se poate schimba ceva în viețile oamenilor. Și-a dat seama că „magia” aceasta se află peste tot în jurul nostru, este ceva ce creăm: conștiința. El este de părere că această capacitate este darul fiecărei persoane, dacă dorește să și-l însușească. De îndată ce ajunge să fie privită astfel, drept un dar, conștiința devine un fel de „unealtă” cu ajutorul căreia realizăm că totul este posibil. Mai bine spus, darul în sine reprezintă felul în care privim viața, universul și conștientizarea faptului că existăm, la fel cum există și posibilitățile care ne stau la dispoziție, dar pe care nu le-am perceput până atunci.

Ce poate fi și mai bine de atât? Oamenii trebuie să fie deschiși să înțeleagă că au puterea de a vedea posibilități diferite și să recunoască ce este cu adevărat posibil pentru ei.

Gary Major Douglas este recunoscut la nivel mondial pentru această perspectivă unică asupra transformării personale. Nu este asociat niciunei tradiții sau religii. Prin scrierile sale și workshopurile pe care le organizează, acesta îi ajută pe participanți să-și acceseze conștiința, prin faptul că le pune la dispoziție acest proces și le arată căile prin care pot atinge bucuria, relaxarea, prosperitatea vieții și magia fericirii, aspecte care se extind pe măsură ce persoanele devin conștiente de ele.

Tehnicile sale simple de predare au fost de folos deja unui număr impresionant de oameni din toată lumea, iar aceștia au realizat că pot alege să „cunoască ceea ce știu” și că pot alege ceea ce până la momentul respectiv habar nu aveau că pot alege. În miezul acestor învățăminte se află transformarea conștiinței. După activarea acesteia, oamenii își pot schimba viețile, dar și viitorul planetei. Totul are la bază întrebările „Ce poate fi și mai bine de atât?” și „Ce pot face să ajut lumea?”.

Autorul continuă să reprezinte o inspirație și invită pe toată lumea să își acceseze conștiința și să aducă o contribuție imensă asupra planetei. El le facilitează oamenilor calea de a afla că tocmai ei sunt sursa de a crea schimbarea pe care și-o doresc și viața care există dincolo de limitele considerate importante de către restul lumii și consideră că acesta este un aspect important în crearea unui viitor care conține posibilități mari pentru toată lumea, inclusiv pentru planetă. Aceasta este o prioritate nu doar pentru fericirea personală, cât și pentru încheierea conflictelor la nivel mondial și crearea unei lumi noi. Dacă ar exista îndeajuns de multe persoane care să își acceseze tot mai mult conștiința, vor începe să vadă posibilitățile în legătură cu ce este disponibil pentru sine și pot schimba și ceea ce se întâmplă aici, pe Pământ…

Această tehnică alternativă reprezintă o modalitate nouă și diferită de a privi viața. Atunci când avem multe greutăți pe suflet și nu mai găsim bucurie în nimic, putem adresa întrebări Universului, iar apoi, având răbdare și fiind foarte atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, ne putem axa pe răspunsurile pozitive primite sub forma unor acțiuni care ne vizează. Putem alege ce urmează să ni se întâmple, dacă suntem conștienți de modul cum putem canaliza energia pozitivă în noi înșine, iar aceasta ne deschide oportunități la care doar visam. Așadar, să învățăm cum să trăim în mod armonios atât cu noi înșine, cât și cu cei din jurul nostru, atrăgând și creându-ne posibilități benefice, situații care ne fac bine, care ne aduc motive de bucurie și pace interioară!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed