HomeStiri Mondene Ce spune DURATA logodnei despre relaţia voastră

Ce spune DURATA logodnei despre relaţia voastră

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Ce-spune-DURATA-logodnei-despre-relaţia-voastră.jpg

Deşi tinzi să crezi că este mai important cât timp trece până la cererea în căsătorie, adevărul este că perioada dintre momentul în care ai spus „Da!” şi data stabilită pentru marele eveniment spune mai multe decât ai crede despre relaţia voastră!

Experţii în materie de relaţii vin cu o serie de adevăruri despre relaţia de cuplu, dar şi despre fiecare partener în parte, în funcţie de durata logodnei:

Trei săptămâni

Poate însemna multe, de la „sunt deja însărcinată”, „suntem impulsivi”, „suntem credincioşi şi nu vrem să trăim în păcat” şi până la „suntem încă în perioada de recuperare după o fostă relaţie şi vrem să îngropăm trecutul”, conform explicaţiilor psihologului Judy Rosenberg, din Los Angeles.

Trei luni

Vorbim aici despre un cuplu căruia nu-i place să lungească inutil situaţia. Practici şi cu capul pe umeri, partenerii pun rapid la punct toate detaliile şi nu îşi doresc neapărat o nuntă ca în poveşti, care să dureze trei zile şi trei nopţi. Vor doar să ştie că nu irosesc timp preţios, pe care îl pot petrece ulterior împreună, liniştiţi şi fericiţi, explică expertul în relaţii Kristie Santana, de la Nationa Coach Academy.

Şase luni

Psihologul Karin Anderson Abrell susţine că o mireasă care are nevoie de mai puţin de jumătate de an pentru a pune la punct toate detaliile legate de nuntă nu este prea pretenţioasă, iar mirele va avea, probabil, parte de o viaţă de cuplu liniştită şi plină de împliniri.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed