HomeStiri Mondene Ce spune forma buzelor despre personalitatea ta?

Ce spune forma buzelor despre personalitatea ta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,7K views
forma-buzelor in Stiri Mondene

Se spune că poți cunoaște caracterul omului după anumite trăsături, iar printre acestea se numără și buzele și forma acestora.

Și pentru că fiecare dintre noi avem buze de forme diferite, ele reflectă, într-un fel sau altul, personalitatea noastră. Unii sunt mai iubitori, alții mai pasionali, buzele mari reflectă un caracter puternic, pe când cele mai mici reflectă un comportament calm.

Iată ce spun buzele despre tine:

Buzele gingașe

Acest tip de buze reflectă o personalitate sufletistă, deschisă, calmă.

Buzele subțiri

Egoism, viclenie. Oamenii cu acest tip de buze au o parte macabră în comportament și nu prea au un simț al umorului colorat, ci mai degrabă un umor negru.

Buza superioară este mai mare

Persoanele cu această trăsătură sunt firi bărbătoase, masculine, puternice. De multe ori, oamenii cu buza superioară mai mare au calități de lider. Ei știu ce vor de la viață și sunt persoane hotărâte și sigure pe ele.

Buza inferioară este mai mare

Spre deosebire de femeile cu buza superioară mai mare, cele cu buza inferioară mai mare sunt femei care au un farmec aparte, ele agață bărbații din priviri…

Buza inferioară proeminentă

Indică tipul de femeie realistă și sigură pe ea. Deși creează deseori impresia că este inabordabilă, această femeie știe exact încotro se îndreaptă. Este genul de femeie realistă și nu agreează fundițele, ochelarii roz sau paietele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed