Home Stiri Nu incercati asta acasa! Chef Florin Dumitrescu a slabit cu aceasta dieta

Nu incercati asta acasa! Chef Florin Dumitrescu a slabit cu aceasta dieta

autor Elena Yvette
731 vizualizari

Florin Dumitrescu, cel mai simpatic bucătar din România, a dezvăluit dieta care l-a ajutat să slăbească, dar pe care nu o recomandă deoarece nu este sănătoasă.

Se spune că un bucătar dacă nu este grăsuţ nu face mâncarea gustoasă. Se pare că nu mai este la modă această zicală, aşa că cei mai cunoscuţi bucătari din România s-au pus pe slăbit. După ce Chef Scărlătescu a slăbit foarte mult, este şi rândul colegului Florin Dumitrescu să îşi schimbe garderoba.

Florin Dumitrescu a dezvăluit că a slăbit cu o dietă draconică, pe care nu o recomandă nimănui, însă a vrut să îşi dovedească că este capabil de această schimbare. Cu această dietă a pierdut zece kilograme.

Nu incercati asta acasa! Chef Florin Dumitrescu a slabit cu aceasta dieta 1

Cel mai simpatic bucătar a ţinut o dietă care a durat nouă zile. În primele trei zile a mâncat varză crudă, în următoarele trei zile a mâncat doar orez fiert, iar în ultimele trei zile ale dietei a mâncat piept de pui la grătar. Iată ce spune Florin după ce a slăbit zece kilograme:

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate…”, a declarat Florin Dumitrescu conform Click.ro.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies