HomeStiri Mondene Ceea ce au descoperit autoritățile în sertarul ei de lenjerie intimă a reprezentat un motiv clar de a fi închisă după gratii. Iată ce ascundea acolo această femeie!

Ceea ce au descoperit autoritățile în sertarul ei de lenjerie intimă a reprezentat un motiv clar de a fi închisă după gratii. Iată ce ascundea acolo această femeie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 687 views
Ceea-ce-au-descoperit-autoritățile-în-sertarul-ei-de-lenjerie-intimă in Stiri Mondene

Profesoară de meserie, Aqsa Carvalho, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnată la închisoare în urma unei percheziții făcute de către autorități în locuința ei.

Ceea ce au descoperit autoritățile în sertarul ei de lenjerie intimă

Aceasta ascundea în sertarul ei de lenjerie intimă o armă automată artizanală, una care avea capacitatea de a trage 860 de focuri, iar asta într-un singur minut.

Profesoara din Rickmansworth, Anglia, mai avea ascuns un pistol Makarov, un revolver și o cutie care era plină cu muniție, toate fiind găsite în același loc.

Motivul pentru care profesoara a ajuns să fie percheziționată este din cauza faptului că numeroși agenți sub acoperire au prins suspecți care se ocupau cu trafic de droguri în locuința acesteia.

Femeia a fost condamnată la 17 ani de închisoare, fiind găsită vinovată, iar asta de către trei capete de acuzare. Motivele condamnării sunt posesia de arme și droguri, scopul deținerii fiind cel al comercializării lor…

Chiar și soțul profesoarei a fost condamnat la 18 ani de închisoare, asta după ce a fost găsit vinovat din aceleași motive.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed