HomeStiri Mondene Cele mai bune comedii votate de critici

Cele mai bune comedii votate de critici

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
cele mai bune comedii

Cele mai bune comedii din toate timpurile. Cu siguranță de multe dintre ele ați auzit cel puțin o dată de la persoanele din jur, iar pe altele este posibil să le fi văzut.

Cele mai bune comedii reușesc să stârnească hohote de râs și să transforme o zi sau o seară banală într-una de distracție pe cinste. O mulțime de comedii au făcut istorie și sunt foarte cunoscute, iar în acest articol le-am strâns pe cele mai apreciate dintre ele, conform voturilor acordate de criticii acestui gen, pentru a vă servi drept ghid atunci când nu aveți timp să căutați și nu doriți să vă pierdeți timpul cu producții nereușite. Cele mai bune comedii, fie că sunt îmbinate cu acțiune, fie că sunt romantice, au în distribuție actori de primă mână.

Însă, având în vedere că sunt unele dintre cele mai bune comedii, sigur vă va face plăcere să vi le amintiți și, de ce nu, să le revedeți sau să le vedeți pe cele pe care nu le-ați vizionat până acum! Cele mai bune comedii reprezintă oricând o metodă excelentă de relaxare și recăpătare a bunei dispoziții. Iată, așadar, care sunt acestea!

Top 8 cele mai bune comedii

Just Go With It!

Acest titlu poate că nu vă duce cu gândul imediat la o comedie însă este una dintre cele mai bune comedii, conform statisticilor. Producția spune povestea unui medic estetician de succes, care folosește verigheta care i-a adus ghinion în dragoste când era mai tânăr, și, cu ajutorul căreia, acum, agață femei pe bandă rulantă, fiind ajutat și de numeroase minciuni. Exact acestea din urmă îl pun în situații încurcate și comice în același timp. Dacă vă spun că Adam Sandler este cel care interpretează personajul principal, puteți fi siguri că este una dintre cele mai bune comedii realizate în ultimii ani.

Grown Ups!

Aceasta este una dintre cele mai bune comedii spumoase și s-ar putea să o știți după titlul tradus în română, și anume Oameni mari și fără minte!. După cum bine spune și titlul, este vorba despre un grup de prieteni pe care îi leagă o prietenie specială încă din liceu. Peste ani, ajung să aibă probleme și responsabilități însă uită de toate acestea când se întâlnesc pentru a-și conduce pe ultimul drum antrenorul de baschet. Este una dintre cele mai bune comedii și reunește nume mari precum Adam Sandler, David Spade sau Rob Schneider. Dacă ați văzut-o deja, sigur vă va face plăcere să o revedeți, iar dacă nu, nu mai pierdeți vremea, pentru că timp de aproape două ore veți râde cu gura până la urechi!

Mr. Deeds

Una dintre cele mai bune comedii din toate timpurile este, fără îndoială Domnul Deeds, așa cum spune și titlul în limba de origine. Produs și lansat în anul 2002, acest film s-a bucurat de un succes răsunător în rândul producțiilor de gen. Povestea lui Deeds, băiat simplu și modest, devenit peste noapte miliardar, a încântat milioane de telespectatori din întreaga lume. Pe de altă parte, povestea de dragoste care se înfiripă între el și o jurnalistă face deliciul persoanelor care apreciază atât umorul, cât și romantismul. Este un film de familie, am putea spune, perfect pentru serile petrecute în compania celor dragi. Dacă l-ați văzut sau dacă îl veți vedea de acum încolo, sigur veți fi de părere că este una dintre cele mai bune comedii ale anilor 2000!

American Pie

Acest film a ajuns să fie o producție de referință atunci când te gândești la cele mai bune comedii. Nu este nimeni care să nu fi auzit măcar o dată de vestita Plăcintă americană, povestea unui adolescent normal, care este disperat din cauza virginității de care se pare că nu poate scăpa. Nefiind neapărat un film la care vă puteți uita cu copiii, este totuși una dintre cele mai spumoase comedii și zugrăvește exact disperarea prin care trece orice adolescent virgin din Statele Unite ale Americii. Tatăl personajului principal este interpretat cu succes și umor de către actorul Eugene Levy, care, prin felul de a aborda problema fiului său, stârnește amuzamentul publicului. Această comedie a prins atât de bine la public, încât, la vremea ei, a fost una dintre cele mai bune comedii apărute până atunci.

Mean Girls

Fete rele este unul dintre acele filme iconice despre viața de liceu, prietenie și rivalitate între fete. Crescută în Australia, Lindsay Lohan, cea care o interpretează pe protagonista producției, se vede nevoită să se adapteze vieții dintr-un liceu american, după ce ea și părinții se mută din țara pe care o iubește atât de mult. Aici totul se face și este diferit, de la prieteni, la haine și băieți. Fiind considerată una dintre cele mai bune comedii, este un film de referință pentru cine gustă întâmplările comice prin care trec adolescenții. Rolul din acest film a consacrat-o pe Lohan ca actriță, iar producția în sine apare și astăzi în topurile cu cele mai bune comedii din toate timpurile.

Meet the Parents

Gaylord Focker, pe lângă faptul că nu are un nume care să-l ajute foarte mult în viață, se vede pus în situația de a cere mâna celei pe care o iubește, mai întâi tatălui acesteia, interpretat magistral de către Robert de Niro. Este una dintre cele mai bune comedii din ultimii 20 de ani, iar acțiunea prezintă perfect multe relații reale dintre ginere și socru. Focker are un weekend la dispoziție pentru a intra în grațiile celui care speră să-i devină socru însă lucrurile iau o întorsătură tragic-comică, fapt ce poziționează producția în top „cele mai bune comedii”.

Robin Hood: Men in Tights

Una dintre cele mai bune comedii este considerată și această parodie după clasicul film Robin Hood. Apărută în România în anul 1993, aceasta spune povestea vestitului prinț al hoților, într-o manieră diferită, mult mai comică decât originalul. Deși este unul dintre cele mai vechi filme de comedie din această listă, cu siguranță veți râde din plin în cele 104 minute în care rulează această peliculă. Glumele și fazele comice au fost realizate atât de bine, încât a avut un real succes la premiera sa pe marile ecrane, iar mulți critici de film au concluzionat că este și va rămâne una dintre cele mai bune comedii din toate timpurile.

Anger Management

Aceasta este de departe una dintre cele mai bune comedii și îi are în rolurile principale pe faimoșii actori Adam Sandler și Jack Nicholson. Se poate spune, fără exagerare, că este o comedie nebună, nebună de tot! Nicholson joacă rolul terapeutului, iar Sandler, pe cel al pacientului care se confruntă cu numeroase probleme de stăpânire a furiei. Cei doi trec printr-o serie de evenimente extrem de haioase, scopul fiind ca, în final, pacientul să fie vindecat. Acest lucru este însă destul de dificil, iar ieșirile furioase ale acestuia fac deliciul publicului amator de umor bine pus la punct! Acest film este cu siguranță una dintre cele mai bune comedii realizate vreodată în care apare Adam Sandler.

Atunci când vă întoarceți acasă după o zi lungă și obositoare de muncă, cele mai bune comedii sunt o idee excelentă pentru a vă destinde și a vă lua gândul de la griji…

În concluzie, cele mai bune comedii nu își vor pierde niciodată farmecul și, chiar dacă le revedem, cu siguranță vom râde cu poftă! Cele mai bune comedii și-au câștigat acest statut deoarece au fost și sunt extrem de apreciate de critici și sperăm că vor fi și pe gustul dumneavoastră!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed