Cele mai mari secrete ale lumii

734

În toate timpurile oamenii au fost interesați de secrete. Dar exista unele secrete care sunt bine păzite. Sunt numeroase secrete care nu se vor a fi aflate.

Cele mai mari secrete ale lumii

Iată patru dintre aceste secrete.

Reţeta pentru Coca Cola
Chiar dacă este o băutură carbogazoasă care conţine apă gazoasă, sirop de porumb cu un conţinut mare de fructoză şi colorant pe bază de caramel numărul 4, secretul pentru rețeta sucului este bine păzit.

Reţeta pentru Coca Cola

Formula pentru Coca-cola nu o știu decât cei doi directori executivi, sunt legi foarte stricte care păzesc secretul, astfel că cei doi nu au voie niciodată să zboare în același avion. Documentele originale ale rețetei sucului sunt depuse la bancă, unde sunt imposibil de accesat, doar cei doi directori împreună pot accesa dosarele.

Felul în care habsburgii împătureau şerveţelele
Chiar dacă pare ciudat, modelul este unul complicat, se aseamănă cu arta japoneză origami. Modul în care se împătură șervețelele în casa austro-ungară este un secret.

Vienna, Austria

Secretul îl cunosc doar doi dintre angajații guvernamentali austrieci.

Chiar dacă ar vrea cineva să realizeze același model, este destul de dificil, iar secretul este ușor de păstrat.

Reţeta de condimente de la KFC
Chiar dacă nimeni nu s-ar gândi la asta, rețeta condimentelor de la KFC este strict secretă. Deși sunt niște ierburi, 11 la număr, și condimente, secretul este foarte bine ținut, astfel că in Kentucky este o cameră specială, securizată și înregistrată, iar la tot pasul sunt paznici. Camera este încuiată cu două chei, iar aceste chei se află doar la două persoane din conducerea companiei. Camera mai are si două coduri pin.

Reţeta de condimente de la KFC

Este foarte bine păstrat secretul condimentelor de la KFC.

Cel mai tare truc de cărţi
”Efectul Berglas” este trucul considerat cel mai de preț secret al unui magician.

Efectul Berglas

Trucul este inventat de magicianul David Berglas in anii ’70. Trucul este relativ simplu, dar secretul îl știu doar Berglas și ucenicul lui. Magicianul dă pachetul de cărţi unei persoane din public…
Apoi roagă alte două persoane să aleagă o carte (de exemplu, asul de inimă neagră), respectiv, un număr (13). Magicianul roagă persoana care ţine cărţile să numere 13 cărţi şi, cumva, a 13-a carte din pachet este asul de inimă neagră.  Incredibil, nu?